ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βάζουν το συμφέρον τους πάνω από όλα: Τα τρία ζώδια που θα σε βοηθήσουν μόνο αν έχουν να κερδίσουν κάτι

«Εγώ τι έχω να κερδίσω;»

Βάζουν το συμφέρον τους πάνω από όλα: Τα τρία ζώδια που θα σε βοηθήσουν μόνο αν έχουν να κερδίσουν κάτι

«Εγώ τι έχω να κερδίσω;». Αυτή θα είναι η πρώτη σκέψη που θα κάνουν μόλις πας να τους ζητήσεις βοήθεια. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θα σου κάνουν ένα μικρό… χατίρι.

Απλώς θα βάλουν το συμφέρον τους πάνω από όλα. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε και ποια είναι αυτά που θα πρέπει να το σκεφτείς διπλά ή και τριπλά, πριν πας να τους τείνεις χείρα βοηθείας.

Πιστεύετε ότι τα νυν τηλεοπτικά δίκτυα ενημέρωσης είναι:

  • Ανεξάρτητα από την κυβέρνηση (2%, 426 Votes)
  • Μερικώς εξαρτώμενα (3%, 708 Votes)
  • Πλήρως εξαρτώμενα (57%, 14.821 Votes)
  • Δεν βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση πλέον (38%, 9.913 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.868

Loading ... Loading ...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος να ξέρεις ότι αν πας να του ζητήσεις βοήθεια, θα ανταποκριθεί στο αίτημά σου. Όμως να θεωρείς δεδομένο ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του θα σκέφτεται ήδη ποια χάρη θα σου ζητήσει εκείνος για να ανταποδώσεις.

Θα είσαι άλλη μια πόρτα που μπορεί να χτυπήσει, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ένας ακόμα γνωστός ή φίλος από τον οποίο θα μπορέσει να ζητήσει εξυπηρέτηση ή που θα μπορέσει να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός ποτέ δεν κάνει κάτι τυχαία και… τσάμπα. Δεν θα είναι τόσο… μεγαλόκαρδος, αν δεν έχει κι εκείνος κάτι να κερδίσει από σένα. Η βοήθεια που θα σου δώσει, θα είναι ανάλογη με το δικό του «μερίδιο κέρδους».

Όσο πιο μικρό ή ανύπαρκτο, τόσο πιο απίθανο να σε βοηθήσει. Δεν θα ασχοληθεί καν αν δεν υπάρχει αντάλλαγμα για εκείνον. Σκληρό ή όχι, έτσι είναι ο Σκορπιός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τον Αιγόκερω ο χρόνος είναι χρήμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με κάτι, το οποίο απλά θα του «φάει χρόνο» και δεν θα του δώσει τίποτα πίσω ως αντάλλαγμα. Έχει τους στόχους του και πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνει, από το να καθίσει να ακούσει το δικό σου δράμα ή πρόβλημα.

Αν όμως πίσω από αυτό έχει κι εκείνος κάτι να κερδίσει, τότε ναι, θα σε βοηθήσει και μάλιστα θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σου δώσει λύσεις. Με το… «αζημίωτο» πάντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.