ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ: Συνελήφθη ο διάσημος νάνος του TikTok (φωτό-βίντεο)

Γιόρταζε τον γάμο ενός φίλου του, αλλά τα πράγματα... ξέφυγαν

Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ: Συνελήφθη ο διάσημος νάνος του TikTok (φωτό-βίντεο)

Η… άστατη ζωή του Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ, του διάσημου νάνου με τους εκατομμύρια ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον οδήγησαν σε σύλληψη.

Ο 20χρονος συνελήφθη στην πατρίδα του, το Νταγκεστάν της Ρωσίας, μετά από σειρά παραβιάσεων τόσο από τη μεριά του, όσο και από φίλους του, την ώρα που βρίσκονταν στον δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε το υπουργείο Εσωτερικών του Νταγκεστάν, ο Χαζμπουλά γιόρταζε τον γάμο ενός φίλου του. Ωστόσο, το γλέντι ξεπέρασε τα όρια, όταν αυτός και οι φίλοι του εμπόδισαν την κυκλοφορία στους δρόμους και προκάλεσαν ατύχημα με τα αυτοκίνητά τους.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο

«Η αχαλίνωτη γαμήλια διασκέδαση στο Νταγκεστάν είναι γνωστή σε πολλούς και πέρα από τα σύνορα της δημοκρατίας. Ελλείψει άλλων μορφών ψυχαγωγίας, μια τέτοια πρωτοφανής επιλογή εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά δημοφιλής, όπως το να μπλοκάρουν τους δρόμους για άλλους οδηγούς, να καίνε λάστιχα, να σπάνε αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που, στην πραγματικότητα, δεν έχουν καμία σχέση με τον εορτασμό».

Δείτε βίντεο από το περιστατικό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.