ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χίλαρι Σουάνκ: Ήταν έγκυος στο «Alaska Daily» – Το κόλπο για να κρύβει την εγκυμοσύνη της

Δεν το είχε καταλάβει κανείς στα γυρίσματα

Χίλαρι Σουάνκ: Ήταν έγκυος στο «Alaska Daily» – Το κόλπο για να κρύβει την εγκυμοσύνη της

Η Χίλαρι Σουάνκ κατά την διάρκεια του «Alaska Daily», εκτός από τα γυρίσματα έπρεπε να κρύβει και την κοιλιά της στο πλατό.

Η 48χρονη ηθοποιός, η οποία διανύει την 27η εβδομάδα της εγκυμοσύνης σε δίδυμα, αφηγήθηκε πώς κατάφερε να κρατήσει το πρώτο τρίμηνο μυστικό στο The Late Late Show With James Corden.

«Ήμουν τύπου, “Ω, Θεέ μου. Είμαι έγκυος. Δεν μπορώ να το πω σε κανέναν”», είπε, σημειώνοντας πως ανησυχούσε περισσότερο για τις σκηνές τρεξίματος του χαρακτήρα της Eileen.

«Για ένα με δύο λεπτά στην οθόνη χρειάζεσαι δύο ώρες», είπε στον Τζέιμς Κόρντεν. «Το θέλουν από αυτή τη γωνία κι από την άλλη γωνία…».

Με αυτό κατά νου, η Χίλαρι Σουάνκ παραδέχεται πως είπε ψέματα στην ομάδα της ότι είναι «πολύ κακή στο τρέξιμο» προκειμένου να βρει κασκαντέρ να την αντικαταστήσει.

Όταν της ζητήθηκε να κάνει επίδειξη, προσπάθησε να «πουλήσει» πραγματικά τις δυσκολίες της- και τα κατάφερε.

«Έτρεξα και αυτοί οι τέσσερις άντρες κοίταξαν ο ένας τον άλλον και είπαν: “Ναι, χρειάζεσαι οπωσδήποτε κασκαντέρ”», ανέφερε. «Μου έλεγαν: ‘Γιατί τρέχεις τόσο άνευρα; Είσαι σαν να είσαι σκυμμένη”».

Η Χίλαρι Σουάνκ σταμάτησε να κρύβει την κοιλιά της τον Οκτώβριο του 2022, όταν αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στο Good Morning America και συνέχισε να την επιδεικνύει στα social media, μεταξύ άλλων όταν γιόρτασε το Halloween κι όταν στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν, είπε ότι «αισθάνεται αρκετά γεμάτη» ενόψει της γέννησης των διδύμων με τον σύζυγό της Φίλιπ Σνάιντερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το λατρεύω», είπε, σημειώνοντας ότι το τελευταίο διάστημα λαχταράει «πολύ φαγητό», ιδίως φρούτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.