Χώρισαν Γ.Καλλιφώνη και Χ.Μάστορας μετά το περιστατικό με τον θαμώνα που φλέρταρε το μοντέλο

Το σκηνικό που ράγισε το γυαλί στη σχέση τους

Χώρισαν Γ.Καλλιφώνη και Χ.Μάστορας μετά το περιστατικό με τον θαμώνα που φλέρταρε το μοντέλο

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έχει μπει στη σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη μετά από περίπου έναν χρόνο που ήταν ζευγάρι.

Όπως ανέφερε την Πέμπτη ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας στο «Πρωινό», ο καλλιτέχνης είναι «ξενερωμένος» με τη σύντροφό του, καθώς κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο νυχτερινό μαγαζί και όταν κάποιος άνδρας τη προσέγγισε εκείνη δεν έβαλε τα όριά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, όπως γράφτηκε στην πρωινή εκπομπή του ANT1, φαίνεται πως η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πήρε την απόφαση να μην εμφανιστεί ξανά στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας με τη Δέσποινα Βανδή. Ο δημοσιογράφος τόνισε πως το ότι χώρισαν δεν σημαίνει ότι δεν θα την ξαναδούμε στο Έναστρον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.