ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ για «διαμάχη» με Σ.Σιγκάλ: «Μας πρότειναν από 20 εκατ. δολάρια για να παλέψουμε, αλλά δεν δέχτηκε»

«Είχαν την ιδέα να γίνει ένας αγώνας μεταξύ εμού και του Στίβεν στο "Mirage" [στο Λας Βέγκας]»,

Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ για «διαμάχη» με Σ.Σιγκάλ: «Μας πρότειναν από 20 εκατ. δολάρια για να παλέψουμε, αλλά δεν δέχτηκε»

Ο καλλιτέχνης πολεμικών τεχνών και 63χρονος ηθοποιός Βαν Νταμ μίλησε πρόσφατα στην βρετανική εφημερίδα «The Telegraph» για την καριέρα του και τη μακροχρόνια διαμάχη του με τον 71χρονο Σιγκάλ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, υπενθύμισε ότι ο παραγωγός και εκτελεστικός διευθυντής του κινηματογράφου, Πίτερ Γκούμπερ, ήθελε κάποτε να προωθήσει έναν αγώνα μεταξύ του Βαν Νταμ και του Σιγκάλ, οι οποίοι έχουν δημόσια διαμάχη μεταξύ τους που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1990.

«Είχαν την ιδέα να γίνει ένας αγώνας μεταξύ εμού και του Στίβεν στο “Mirage” [στο Λας Βέγκας]», δήλωσε ο Βαν Νταμ στο πρακτορείο. «Είκοσι εκατομμύρια ο καθένας. Δεν δέχτηκε τον αγώνα».

Ο Βαν Νταμ, ο οποίος προωθούσε τη νέα του μάρκα ιρλανδικού ουίσκι «Old Oak», μίλησε πολλές φορές στη συνέντευξη για τη μακροχρόνια διαμάχη του με τον Σιγκάλ. Το πρακτορείο ανέφερε ότι η βεντέτα αναπτύχθηκε από ισχυρισμούς που έκανε ο Σιγκάλ στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και οι οποίοι «αμφισβητούσαν τα νόμιμα πολεμικά διαπιστευτήρια του Βαν Νταμ».

«Παιδικά πράγματα, παιδικά πράγματα», είπε ο Βαν Νταμ, όταν ρωτήθηκε για έναν ισχυρισμό του Σιλβέστερ Σταλόνε ότι ο Σιγκάλ απέρριψε μια ευκαιρία να παλέψει το 1997 σε ένα πάρτι που διοργάνωσε ο πρωταγωνιστής του «Rocky». «Οι άνθρωποι μου είπαν ότι [ο Σιγκάλ] δεν μιλάει τόσο καλά για μένα. Δεν ξέρω γιατί».

Ο Βαν Νταμ, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του με την ταινία «Bloodsport» του 1988 και πιο πρόσφατα εμφανίστηκε ως ηθοποιός φωνής στην ταινία «Minions του 2022: Rise of Gru», έδωσε επίσης κάποια εύσημα στον Σιγκάλ, ο οποίος γύρισε τελευταία φορά ταινία το 2019.

«Στην πρώτη του ταινία που είδα, είπα: “Αυτός ο τύπος θα τα καταφέρει, είναι πολύ χαρισματικός”», είπε για τον Σιγκάλ. «Ακόμα και τώρα, με τα παραπανίσια κιλά του, έχει αυτόν τον τρόπο που μιλάει ο Στίβεν Σιγκάλ».

Ωστόσο, σε άλλο σημείο κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Βαν Νταμ με τον «Independent», έδωσε μια γενική ιδέα για το πώς θα προσέγγιζε τον αγώνα με τον Σιγκάλ, αν ποτέ παρουσιαζόταν η ευκαιρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν αυτός και εγώ παλέψουμε, θα τρέξω πιο γρήγορα από αυτόν – πολύ πιο γρήγορα», είπε και συνέχισε: «Θα έτρεχα μακριά. Θα προσπαθήσει να με πιάσει, θα βγει εκτός φόρμας. Εγώ θα επιστρέψω και θα παλέψω. Σου αρέσει η τεχνική;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.