ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μύκονος είναι αυτή…Το εντυπωσιακό πάρτι μεγιστάνα που κόστισε 5 εκατομμύρια! (βίντεο)

Μύκονος είναι αυτή…Το εντυπωσιακό πάρτι μεγιστάνα που κόστισε 5 εκατομμύρια! (βίντεο)

Η Μύκονος είναι το νησί της υπερβολής και της χλιδής κάτι που συνδύασε ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος Idan Ofer.

Ο Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος και προέδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης Idan Ofer γιόρτασε την 10η επέτειο του γάμου του με την τέταρτη σύζυγό δίνοντας στην Παράγκα ένα πάρτυ-υπερπαραγωγή.

Το σκηνικό ήταν εμπνευσμένο από το Φεστιβάλ του Φλεγόμενου Ανθρώπου, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Νεβάδα των ΗΠΑ. Κυριαρχούσαν τα γιγάντια ομοιώματα, ανθρώπινα και μη, όπως ένα του Βούδα κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από λάστιχα αυτοκινήτων!

Όσον αφορά το dress code, ήταν και αυτό εναρμοσμένο στο πνεύμα του αμερικανικού φεστιβάλ. Δηλαδή ο καθένας φορούσε ό,τι μπορούσε να κατεβάσει η φαντασία του! Η guest list περιλάμβανε 700 προσκεκλημένους – στην πλειονότητά τους προσωπικότητες και VIP- που κατέφτασαν στο νησί των Ανέμων με λίαρ τζετ, ελικόπτερα και θαλαμηγούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος της εκδήλωσης έφτασε τα 5.000.000 ευρώ, ενώ 400 άνθρωποι για 3 εβδομάδες δούλεψαν εντατικά ώστε όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.