ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

H Tζίτζι Χαντίντ δυσφημεί την Μύκονο: «Με λήστεψαν δεν θα ξαναπατήσω ποτέ- Μην πάτε εκεί» – Τι καταγγέλλει ο πατέρας της

H Tζίτζι Χαντίντ δυσφημεί την Μύκονο: «Με λήστεψαν δεν θα ξαναπατήσω ποτέ- Μην πάτε εκεί» – Τι καταγγέλλει ο πατέρας της

Η Τζίτζι Χαντίντ δυσφημεί τη Μύκονο καθώς όπως αναφέρει έπεσε θύμα ληστείας και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να επισκεφτεί ξανά το ελληνικό νησί.

Η άποψή της μετράει ιδιαίτερα στο τζετ σετ καθώς πρόκειται για ένα από τα διασημότερα μοντέλα του πλανήτη και είναι και instagram influencer.

Η Τζίτζι Χαντίντ, μαζί με τις αδελφές της, έκαναν το προηγούμενο διάστημα διακοπές στη Μύκονο, για μία ακόμη φορά, κάτι που φρόντισαν να μοιραστούν και με τους ακολούθους τους στο Instagram. Ομως, η πολύ κακή εμπειρία που έζησε η Τζίτζι Χαντίντ στο νησί των ανέμων την κάνει να ρίξει… μαύρη πέτρα φεύγοντας.

https://www.instagram.com/p/B07Nqn6hSVQ

Τζίτζι Χαντίντ: Με λήστεψαν
Η Τζίτζι Χαντίντ μοιράστηκε μια φαινομενικά ειδυλλιακή φωτογραφία στον δεύτερο λογαριασμό της στο Instagram. Αλλά φρόντισε να διευκρινίσει ότι δεν πρέπει ο κόσμος να… ξεγελαστεί από τα social media καθώς, όπως αποκάλυψε, οι διακοπές της στη Μύκονο δεν ήταν και τόσο ειδυλλιακές. «Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω. Δεν σας το συστήνω (σ.σ. τη Μύκονο). Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού», έγραψε στην ανάρτησή της, χωρίς να γράψει άλλες λεπτομέρειες για τη ληστεία.

Μοχάμεντ Χαντίντ: Ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα
Περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν έδωσε ο πατέρας του μοντέλου, Μοχάμεντ Χαντίντ, που είπε στο TMZ ότι η ληστεία έγινε στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στη Μύκονο, ενώ έλειπαν οι κόρες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε», είπε ο Μοχάμεντ Χαντίντ στο TMZ και δήλωσε ότι τους έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα. Σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο οι Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ ήταν τα θύματα ληστείας. Στη Μύκονο ήταν και οι άλλες δύο κόρες του, Αλάνα και Μαριέλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.