Επέστρεψε η συμμορία των Rolex – Κατάφεραν να αρπάξουν ένα ρολόι αξίας 35.000 ευρώ

Επέστρεψε η συμμορία των Rolex – Κατάφεραν να αρπάξουν ένα ρολόι αξίας 35.000 ευρώ

Η συμμορία των ληστών των Rolex μπορεί να “έσπασε” και κάποιοι να βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, όμως αυτό δεν ενοχλεί τους λοιπούς να δράσουν στην Μύκονο και να φτάσουν σε ακόμα μία ληστεία ενός ρολογιού αξίας 35.000 ευρώ.

Μπορεί οι δυο νεαροί Ιταλοί που άρπαξαν το αξίας 90.000 ευρώ Rolex της συζύγου του προέδρου της εταιρείας ΤΙΤΑΝ Νέλλου Κανελλόπουλου να συνελήφθησαν στις 21 Αυγούστου, όμως τους… διαδέχθηκαν άλλοι!

Την περασμένη Τετάρτη, μέλη της συμμορίας που φέρεται να έχει την έδρα της στη Νάπολη πλησίασαν έναν Βρετανό που παραθερίζει στο νησί των ανέμων, απέσπασαν την προσοχή του και κατάφεραν να αρπάξουν από το χέρι ένα ρολόι μάρκας Rolex αξίας 35.000 ευρώ! Μάλιστα, ο Βρετανός δεν αντιλήφθηκε αμέσως την κλοπή και οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θύμα κατήγγειλε την κλοπή στους αστυνομικούς του τμήματος Μυκόνου και φέρεται να έδωσε λεπτομερή περιγραφή των δραστών, όμως δεν αναγνώρισε κάποιον από αυτούς στις φωτογραφίες σεσημασμένων που του έδειξαν και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.