ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιωάννα Μπέλλα: Η φετινή βασίλισσα της Μυκόνου – Θραύση με και χωρίς μαγιό (βίντεο)

Ιωάννα Μπέλλα: Η φετινή βασίλισσα της Μυκόνου – Θραύση με και χωρίς μαγιό (βίντεο)

Ξεκίνησε να γεμίζει με εντυπωσιακές παρουσίες η Μύκονος και να θυμίζει – έστω και αμυδρά – τις εικόνες των προηγούμενων ετών, ανάμεσα στις υπάρξεις που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον είναι και η Ιωάννα Μπέλλα.

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Η Σταρ Ελλάς 2018 τους τελευταίους μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Κύπριου επιχειρηματία, Γιάννη Λεωνίδου. Οι δυο τους πραγματοποίησαν απόδραση στην Μύκονο για να χαρούν τον έρωτά τους, αλλά και τις ομορφιές του νησιού.

Η κάμερα τους εντόπισε να περπατούν χεράκι – χεράκι στα κοσμικά Ματογιάννια. Το μοντέλο, που έγινε γνωστό στο πανελλήνιο όταν έφαγε… πόρτα από την κριτική επιτροπή του GNTM λόγω των αισθητικών επεμβάσεων που έχει κάνει, ήταν χαλαρό, ευδιάθετο και άνετο με τους παπαράτσι που την κυνηγούσαν για ένα κλικ. Απόδειξη οι αγκαλιές και τα φιλιά με τον γνωστό φωτογράφο Νίκο Ζώτο.

Δείτε την Ιωάννα Μπέλλα να σεργιανίζει τα σοκάκια της Μυκόνου μαζί με τον σύντροφό της…



Εν τω μεταξύ, η θεά της πασαρέλας Izabel Goulart συνεχίζει τις διακοπές της στην Μύκονο, παρέα με τον άσσο της μπάλας Kevin Trapp και οι κάμερες την κυνηγούν για να την απαθανατίσουν. Αυτή την φορά το σούπερ μοντέλο από την Βραζιλία εντοπίστηκε να βολτάρει στα σοκάκια.

Φορώντας ένα μαύρο μάξι φόρεμα, απόλαυσε την βόλτα της στα γραφικά δρομάκια και μαγνήτισε τα βλέμματα των περαστικών. Στο πλευρό ήταν και ο καλός της, Kevin, ο οποίος δεν σταμάτησε να μιλάει στο κινητό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: mykonoslive.tv

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.