ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

108 παράνομοι μετανάστ6ες έφτασαν στην Μύκονο; – Διέσχισαν πρώτα όλο το Αιγαίο ανενόχλητοι

Υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ, κινητοποιήθηκαν τρία πλωτά σκάφη, ένα ρυμουλκό και δύο παραπλέοντα

108 παράνομοι μετανάστ6ες έφτασαν στην Μύκονο; – Διέσχισαν πρώτα όλο το Αιγαίο  ανενόχλητοι

Επιχείρηση έρευνας οργάνωσε τα ξημερώματα της Κυριακής το Λιμενικό, στη θαλάσσια περιοχή 2,5 ναυτικών μιλίων νοτίως της Ρήνειας, νησίδας κοντά στη Μύκονο, για τη μεταφορά δεκάδων  αλλοδαπών που επέβαιναν σε ιστιοφόρο σκάφος.

Συγκεκριμένα το ιστιοπλοϊκό είχε ξεκινήσει τη νύχτα  από τα παραλία της Τουρκίας και ήταν “φορτωμένο” με 112 παράνομους μετανάστες.Το σκάφος διέσχισε ανενόχλητο το Αιγαίο και τα  ξημερωματα , έφτασε στη Μύκονο. Λόγω των ισχυρών ανέμων, προσέκρουσε στο νησί του Μπάου, όπως ονομάζεται η βραχονησίδα του Αγίου Γεωργίου. Από την πρόσκρουση πιθανολογειται ότι βρέθηκαν στο νερό αρκετοί παράνομοι μετανάστες.

Υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ, κινητοποιήθηκαν τρία πλωτά σκάφη, ένα ρυμουλκό και δύο παραπλέοντα.

Το ιστιοφόρο ρυμουλκείται στο λιμάνι της Μυκόνου. Από τους επιβαίνοντες στο σκάφος διασώθηκαν 104 ενώ αγνοούνται οκτώ. 

Στην περιοχή πνέουν άνεμοι βόρειοι, έντασης 6 και τοπικά 7 Μποφόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.