ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μύκονος: «Βούλιαξε» από κόσμο το νησί παρά την κακοκαιρία (βίντεο)

Το νησί των Ανέμων έχει την τιμητική του και αυτό το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Μύκονος: «Βούλιαξε» από κόσμο το νησί παρά την κακοκαιρία (βίντεο)

Η Μύκονος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έχει την τιμητική τους. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή – με εξαίρεση το 2020 και το 2021 λόγω των περιορισμών κατά της πανδημίας- το νησί των Ανέμων γεμίζει από επισκέπτες, στην συντριπτική τους πλειονότητα Έλληνες, που αναζητούν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Νέα μαγαζιά ανοίγουν, τα παλιά βάζουν τα καλά τους για να υποδεχθούν το καλοκαίρι, οπότε τι καλύτερο από μια επίσκεψη στην κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων. Φέτος η Μύκονος θυμίζει κάτι από την προ covid περίοδο.

Ο κόσμος δεν πτοήθηκε από τις μέτριες καιρικές συνθήκες για τα δεδομένα της εποχής και ετοίμασε βαλίτσες για Μύκονο. Παρασκευή βράδυ και παρά την βροχή που έπεσε για τρεις ώρες στο νησί των Ανέμων και τα έκανε όλα μούσκεμα, στα κοσμικά Ματογιάννια και την Μικρή Βενετία παρατηρήθηκε κοσμοσυρροή, όπως θα δείτε και στο βίντεο του Mykonos Live TV.

Πάντως την παράσταση έκλεψε μια τουρίστρια που κυκλοφορούσε στα σοκάκια φορώντας μπικίνι και κρατώντας ομπρέλα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.