ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέο ρεκόρ όλων των εποχών για το Bitcoin – «Ράλι» για τα κρυπτονομίσματα

Συνεχίζεται η φρενήρης πορεία του

Νέο ρεκόρ όλων των εποχών για το Bitcoin – «Ράλι» για τα κρυπτονομίσματα

Η εντυπωσιακή κούρσα του Bitcoin που ξεκίνησε στα τέλη του Σεπτεμβρίου μόλις κορυφώθηκε, με το δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα της αγοράς να σπάει το ρεκόρ όλων των εποχών.

Συγκεκριμένα, η αξία του έφτασε σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου τα $66,141. Αυτό αντιστοιχεί περίπου σε €57,000.

Αναμενόμενα, η εντυπωσιακή ανοδική πορεία του Bitcoin έχει παρασύρει και άλλα κρυπτονομίσματα, με το Ethereum να βρίσκεται πλέον πάνω από τα $4,000. Αντίστοιχα και διάφορα altcoins έχουν πάρει την ανηφόρα, με το Shiba Inu coin για παράδειγμα που πρόσφατα κατέγραψε άνοδο σχεδόν 400%.

Ποιος είναι, όμως, ο λόγος για το εν λόγω “ράλι”; Εν μέρει το νέο ρεκόρ μπορεί να αποδοθεί στο ντεμπούτο του Bitcoin Strategy ETF της ProShares που μόλις έκανε το ντεμπούτο του στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE). Πρόκειται για το πρώτο διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο κεφάλαιο που συνδέεται με το κρυπτονόμισμα και γίνεται διαθέσιμο στην αγορά της Αμερικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, οι απόψεις και οι προβλέψεις της κοινότητας και των αναλυτών, ως συνήθως διίστανται, με μερικούς να θεωρούν πως το Bitcoin θα αγγίξει τις $100 χιλιάδες και άλλους να προειδοποιούν για επικείμενη βουτιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.