ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σε «ελεύθερη πτώση» η μετοχή της ΔΕΗ στο ΧΑ λόγω Αμύνταιου

Σε «ελεύθερη πτώση» η μετοχή της ΔΕΗ στο ΧΑ λόγω Αμύνταιου

Στα «Τάρταρα» έχει οδηγηθεί η μετοχή της ΔΕΗ μετά την είδηση για την κατάρρευση του ορυχείου στο Αμύνταιο.

Ωστόσο η αγορά διατηρείται πέριξ των 780 μονάδων έχοντας τις τραπεζικές μετοχές σε θετικό momentum.

Θετικά κινούνται και οι μετοχές του ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, ΕΛΠΕ, τίτλοι που στηρίζουν τον Γενικό Δείκτη.

Πριν από λίγο (ώρα 11:10) ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 781,7 μονάδες σημειώνοντας οριακή πτώση 0,12%.

Ρευστοποιήσεις στην μετοχή της ΔΕΗ στα 3,78 ευρώ με πτώση 5,97% και 321 χιλ. τεμάχια. Με πτώση 1,43% η Ελλάκτωρ στα 1,38 ευρώ. Πτώση 0,91% για την Coca- cola στα 26,16 ευρώ – μετά το τελευταίο ανοδικό σερί. Κέρδη 0,61% για την Εθνική Τράπεζα στα 0,331 ευρώ. Άνοδος 1,52% για την Eurobank στα 0,869 ευρώ. Αμετάβλητη η μετοχή της Alpha στα 2,13 ευρώ. Κέρδη 2,40% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 0,213 ευρώ. Κέρδη 0,97% για τον ΟΠΑΠ στα 9,34 ευρώ. Άνοδος 0,31% για τον ΟΤΕ στα 9,78 ευρώ. Άνοδος 0,76% για την ΕΧΑΕ στα 5,30 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 6,5 εκατ. ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.