ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άνοδος στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Άνοδος στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Θετικά κινείται το χρηματιστήριο Αθηνών εν όψει του αυριανού Eurogroup…

Ο Γενικός Δείκτης κινείται στις 801 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,49% ενώ κέρδη 0,39% καταγράφει ο Δείκτης FTSE25 στις 2122 μονάδες.

Κέρδη 4,57% καταγράφει η ΔΕΗ στα 3,89 ευρώ – την τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης πριν την εισαγωγή των μετοχών του ΑΔΜΗΕ στις 19 Ιουνίου. Άνοδος 3,13% για την Grivalia στα 9,23 ευρώ.. Αμετάβλητη η Εθνική στα 0,349 ευρώ.

Άνοδος 0,53% για την Eurobank στα 0,955 ευρώ. Αμετάβλητη η Τράπεζα Πειραιώς στα 0,23 ευρώ.

Με πτώση 0,90% η Alpha bank στα 2,20 ευρώ.

Oριακή πτώση για Μυτιληναίο στα 7,98 ευρώ.

Κέρδη 1,15% για τον ΟΠΑΠ στα 9,71 ευρώ και άνοδος 0,40% για τον ΟΤΕ στα 9,92 ευρώ. κέρδη 1,71% για τον Τιτάνα στα 25,60 ευρώ. Κέρδη 0,40% για την Folli – follie στα 20,17 ευρω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 11,6 εκατ. ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.