ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Ρεγκλινγκ: «Η οικονομική πρόοδος στην Ελλάδα είναι αξιοσημείωτη»

Κ.Ρεγκλινγκ: «Η οικονομική πρόοδος στην Ελλάδα είναι αξιοσημείωτη»

Την ανάγκη συνέχισης των μεταρρυθμίσεων εξέφρασε ο επικεφαλής του ESM, με αποδέκτη του μηνύματός του, η ίδια την κυβέρνηση, στο πλαίσιο συνέντευξης σε γερμανική εφημερίδα.

Ο Κλάους Ρέγκλινγκ αναγνώρισε πως στην Ελλάδα έχουν γίνει σημαντικές μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό, στην δημόσια διοίκηση, στην αγορά εργασίας και το τραπεζικό σύστημα, ενώ επισήμανε πως είναι προσβολή προς τον ελληνικό λαό να ισχυρίζεται κάποιος πως από την αρχή της κρίσης δεν έχει γίνει τίποτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικονομική πρόοδος στην Ελλάδα είναι αξιοσημείωτη, είπε, προσθέτοντας πως το 2009 το έλλειμμα της χώρας ήταν μεγαλύτερο από 15% του ΑΕΠ, ενώ το 2016 η οικονομία είναι πλεόνασμα 0,7%, σχεδόν το ίδιο με της Γερμανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.