ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Handelsblatt: «O ελληνικός Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους σχεδιάζει να εκδώσει δεκαετές ομόλογο»

Handelsblatt: «O ελληνικός Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους σχεδιάζει να εκδώσει δεκαετές ομόλογο»

Για πρώτη φορά από την αρχή της κρίσης, ο ελληνικός Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους σχεδιάζει να εκδώσει δεκαετές ομόλογο, γεγονός που θεωρείται ορόσημο στην αγορά, γράφει η γερμανική Handelsblatt.

Στα τέλη Ιανουαρίου, η Ελλάδα εξέδωσε ήδη ένα πενταετές ομόλογο. Ήταν το πρώτο ομόλογο μετά από το τέλος του προγράμματος, που είχε λήξει περίπου ένα εξάμηνο πριν την έκδοσή του. Το ομόλογο θεωρήθηκε επιτυχές, και προφανώς αυτή η επιτυχία δίνει νέα κίνητρα στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κρατικός Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους σχεδιάζει ήδη την επόμενη κίνηση. Αυτή τη φορά η Ελλάδα θέλει να εκδώσει ένα δεκαετές ομόλογο, ως χαρτί «πρώτης κατηγορίας». Αυτά τα ομόλογα θεωρούνται σημείο αναφοράς. Η απόδοσή τους χρησιμεύει ως μέτρο της φερεγγυότητας μιας χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.