
Στον ΕΦΚΑ αναμένεται ενδεχομένως αύριο 1η Οκτωβρίου, να ανέβουν τα εκκαθαριστικά των συντάξεων για τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Η ανάρτηση αφορά περίπου σε 1,7 εκατ. συνταξιούχους που δεν γνωρίζουν πως προκύπτει το ποσό της σύνταξής τους.
Πώς θα τα δείτε
-Για να βρείτε τα σημειώματα για τις συντάξεις στον ΕΦΚΑ πρέπει να μπείτε στην σελίδα efka.gov.gr.
Στη συνέχεια θα κατεβείτε στο σημείο που γράφει «Ηλεκτρονικές υπηρεσίες για Συνταξιούχους» και επιλέγετε Εκτύπωση μηνιαίου ενημερωτικού σημειώματος.
Μέσω της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας αυτής «Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων», έχετε τη δυνατότητα πληκτρολογώντας τα απαιτούμενα ασφαλιστικά σας στοιχεία να ενημερώνεστε σε μηνιαία βάση, από την ημερομηνία πίστωσης του τραπεζικού σας λογαριασμού και μετά, για το πώς διαμορφώνεται η μηνιαία πληρωμή της σύνταξης σας αναλυτικά.
Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται στους συνταξιούχος του ΕΦΚΑ (τέως ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, τ.ΤΑΠ-ΟΤΕ, τ.ΤΣΠ-ΑΤΕ, τ.ΤΑΠ-ΕΤΒΑ, τ.ΤΥΔΚΥ, τ.ΤΑΠ ΔΕΗ, τ.ΤΑΠΙΛΤ, τ.ΤΑΠΤΠ, τ.ΤΕΑΠΕΤΕ, τ.ΤΣΑΥ) καθώς και του ΕΤΕΑ(τ.ΕΤΕΑΜ) – έως 08/2016.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.