ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χ.Θεοχάρης: «Ανοίγουν τα σύνορά μας για τους εμβολιασμένους Ρώσους τουρίστες»

Πλαφόν 4.000 Ρώσων τουριστών εβδομαδιαίως

Χ.Θεοχάρης: «Ανοίγουν τα σύνορά μας για τους εμβολιασμένους Ρώσους τουρίστες»

Ανοίγουν από τις 14 Μαΐου τα σύνορα της χώρας για όλους τους Ρώσους τουρίστες, οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί, χωρίς να υποβάλλονται σε οποιοδήποτε τεστ για τον κορωνοϊό, όπως ενημέρωσε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Η Ελλάδα παραμένει σταθερή στις δεσμεύσεις της σημείωσε ο υπουργός Τουρισμού, ενημερώνοντας πως θα μπορούν αν εισέρχονται είτε με αρνητικό PCR τεστ είτε με το πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19.

«Όσον αφορά τις απαιτήσεις πριν από το ταξίδι, οι Ρώσοι τουρίστες θα πρέπει είτε να εμβολιαστούν και να αποδείξουν αυτό, είτε μπορούν να κάνουν αρνητικό τεστ [PCR] και να έρθουν στην Ελλάδα χωρίς πρόβλημα» σημείωσε, χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ενημέρωσε πως η Ελλάδα θα άρει το πλαφόν των 4.000 Ρώσων τουριστών εβδομαδιαίως που υπάρχει σήμερα.

Οι ανακοινώσεις του υπουργού έρχονται και στον απόηχο της ανακοίνωσης για τους περιορισμούς που επέβαλε η Ρωσία στις πτήσεις προς την Τουρκία, γεγονός που αναμένεται να φέρει περισσότερους τουρίστες στη χώρα μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Θεοχάρης επεσήμανε πως η Ελλάδα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να βοηθήσει όσους επιθυμούν να πάρουν βίζα για το ταξίδι τους και σημείωσε πως αναμένονται στη χώρα περί τους 500.000 Ρώσους τουρίστες εντός του 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.