ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Brownstone Institute: «Στην πανδημία εκλάπησαν πάνω από 10 τρισ. δολάρια που θα τα πληρώσουν οι πολίτες δουλεύοντας σαν σκλάβοι»

Πώς έγινε η μεγάλη «μπάζα» και δεν το κατάλαβε κανείς

Brownstone Institute: «Στην πανδημία εκλάπησαν πάνω από 10 τρισ. δολάρια που θα τα πληρώσουν οι πολίτες δουλεύοντας σαν σκλάβοι»

Πάνω από 10 τρισεκατομμύρια δολάρια δαπανήθηκαν αλόγιστα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού κατά την διάρκεια της πανδημίας με την κυβέρνηση Μπάιντεν να αυξάνει το αμερικανικό δημόσιο χρέος κατά 4 τρισεκατομμύρια δολάρια, δημιουργώντας το υπόβαθρό για μία άνευ ορίων οικονομική κρίση όπως γράφει σε σχετική ανάλυση του το Brownstone Institute.

Στην πραγματικότητα οι κάτοικοι των δυτικών χώρων καταχρεώθηκαν και θα πρέπει να εργαστούν  σαν σκλάβοι για πολλές δεκαετίες ώστε να τα αποπληρώσουν.

Χρέη τα οποία νόμιζαν πως δεν θα είναι δικά τους.

Στα χνάρια του Τζο Μπάιντεν βάδισαν και οι λοιπές κυβερνήσεις….με την υποχρεωτικότητα στα εμβόλια και τα lockdown.

«Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτηκαν πονηρά εκείνη την περίοδο… ακολούθησαν πιστά τις εντολές με κλειστά τα μάτια και δικαιολογημένα καθώς οι κυβερνήσεις τους είχαν τρομοκρατήσει…

Ήταν επίσης πολύ απασχολημένοι πλένοντας τα χέρια τους, παρήγγειλαν χιλιάδες κρεμοσάπουνα, αγόραζαν μάσκες και περίμεναν σε ουρές για τα πανάκριβα τεστ PCR.

Για πολλούς, τα πολιτικά κίνητρα για τα ξεφαντώματα δαπανών των κυβερνήσεων αλλά και της δικής μας δεν καταγράφηκαν.

Φαίνονταν εξωπραγματικά και διάχυτα. Τα κεφάλαια δημιουργήθηκαν και διανεμήθηκαν ηλεκτρονικά.

Εξάλλου, οι περισσότεροι από εμάς πήραμε, φαινομενικά… δωρεάν χρήματα μέσω επιδομάτων λόγω αναστολών εργασίας εκείνης της περιόδου στα lockdowns…

Στην Αμερική σχεδόν το 90 τοις εκατό των 800 δισεκατομμυρίων δολαρίων των «δανείων» δεν αποπληρώθηκαν ποτέ.

Επιπλέον, τουλάχιστον 600 δισεκατομμύρια δολάρια από χρήματα «στήριξης για ανακούφιση λόγω Covid» κλάπηκαν μέσω απάτης ή υπεξαίρεσης.

Οι περισσότεροι από εκείνους που βύθισαν κρυφά τους κουβάδες τους σε αυτόν τον ποταμό δολαρίων στο στάδιο της πλημμύρας του Αμαζονίου δεν θα πιαστούν ποτέ ούτε θα διωχθούν.

Τα δώρα συνεχίζονται. Για παράδειγμα, εξακολουθεί να υπάρχει ευρέως διαφημιζόμενη πίστωση φόρου για τη διατήρηση υπαλλήλων Covid.

Αυτό το πρόγραμμα, το οποίο εκτιμήθηκε ότι, τον Μάρτιο του 2020, θα κοστίσει στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ 50 δισεκατομμύρια δολάρια, μέχρι τον Μάιο του 2023 είχε ήδη κοστίσει 152 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Σχεδόν κανείς δεν ξέρει ότι συμβαίνει αυτό. παρατηρούν μόνο όταν αυξάνονται οι δικοί τους φόροι.

Όλοι οι αριθμοί για τα προγράμματα «Covid» είναι πολύ μεγάλοι για να κατανοηθούν.»

Και συνεχίζει το Brownstone Institute: «Οι άνθρωποι σκέφτηκαν ότι ήταν καλή ιδέα να ξοδεύουν απεριόριστα και μάταια για τη γιαγιά χωρίς να υπολογίζουν το κόστος για τα ενήλικα παιδιά και τα εγγόνια της.

Ενώ οι δημαγωγοί κορόιδεψαν τους ανθρώπους για τη γιαγιά, όσοι εξαθλιώθηκαν από τη μαζική υπερκατανάλωση δαπανών Covid θα πρέπει να εργαστούν πολλές περισσότερες ώρες για πολλά χρόνια για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. 

Κατά συνέπεια, κάποιοι θα ζήσουν λιγότερο. Το Forbes ανέφερε ότι δημιουργήθηκε ένα ρεκόρ 493 νέων δισεκατομμυριούχων το 2020-21. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υποστηρίζοντας τα προγράμματα «Covid», οι άνθρωποι έπεσαν τα χειρότερα θύματα απάτης και κλοπής. Στην πραγματικότητα καλωσόρισαν τους ληστές στους τραπεζικούς λογαριασμούς και τα σπίτια τους.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.