ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πόσο «φούσκωσαν» τους λογαριασμούς τους το 2021 οι τρεις πλουσιότεροι του πλανήτη;

Μπορείτε να μαντέψετε;

Πόσο «φούσκωσαν» τους λογαριασμούς τους το 2021 οι τρεις πλουσιότεροι του πλανήτη;

Πόσο «φούσκωσαν» τη χρονιά που μας πέρασε τα πορτοφόλια των ήδη πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου;

Έλον Μασκ – CEO of SpaceX, Tesla

Η Morgan Stanley προβλέπει ότι θα γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος του πλανήτη! Ο επικεφαλής της Tesla, της πρωτοποριακής εταιρείας ηλεκτρικών οχημάτων, που μεταμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια από ένα project σε μία επιχείρηση με κεφαλαιοποίηση υψηλότερη από την αθροιστική αξία των 9 μεγαλύτερων παραδοσιακών αυτοκινητοβιομηχανιών του κόσμου έβγαλε φέτος 270 δισεκατομμύρια δολάρια!

Έσοδα το 2021: 114 δισεκατομμύρια δολάρια

Τζεφ Μπέζος – Amazon, Blue Origin

Ο Τζέφρυ Μπέζος, γνωστός ως Τζεφ Μπέζος, είναι Αμερικανός επιχειρηματίας της τεχνολογίας και του λιανικού εμπορίου, επενδυτής και επιστήμονας της πληροφορικής. Ο Τζεφ Μπέζος, ο οποίος χώρισε από την πρώην σύζυγό του Μακένζι Σκοτ το 2019 κάνει πλέον άλλη ζωή με τη νέα του σύντροφο ενώ είδε τα κέρδη του να αυξάνονται κατά 192 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021!

Έσοδα το 2021: 2,04 δισεκατομμύρια δολάρια

Μπερνάρ Αρνό – CEO, LVMH

Ο Μπερνάρ Ζόε Ετιέν Αρνό είναι Γάλλος μεγιστάνας, επιχειρηματίας, επενδυτής και συλλέκτης έργων τέχνης. Ίσως να μην τον έχετε ακουστά αλλά θα έπρεπε μιας και φιγουράρει στην τρίτη θέση! Ο Αρνό είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LVMH, της μεγαλύτερης εταιρείας πολυτελείας στον κόσμο και είδε τους λογαριασμούς του να αυξάνονται κατά 178 δισεκατομμύρια δολάρια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έσοδα το 2021: 63,6 δισεκατομμύρια δολάρια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.