ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ίλιγγος: Η Apple έχασε δύο φορές το ΑΕΠ της Ελλάδας!

Ίλιγγος: Η Apple έχασε δύο φορές το ΑΕΠ της Ελλάδας!

Σχεδόν δύο φορές το ΑΕΠ της Ελλάδας φθάνουν οι απώλειες της Apple από τον Οκτώβριο -όταν έγινε η πρώτη εταιρεία με κεφαλαιοποίηση άνω του ενός τρισ. δολαρίων- μέχρι σήμερα, οπότε και η μετοχή της υφίσταται ασφυκτικές πιέσεις.

Σήμερα η κεφαλαιοποίηση της Apple βρίσκεται λίγο πάνω από τα 670 δισ. δολάρια, έχοντας καταγράψει απώλειες ύψους άνω των 450 δισ. μέσα σε διάστημα τριών μηνών, με τους επενδυτές να ανησυχούν και για περαιτέρω μείωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο τρέχων πανικός προκλήθηκε από γράμμα του CEO της Apple Τιμ Κουκ προς τους μετόχους, στο οποίο μείωνε τις προβλέψεις της κερδοφορίας της εταιρείας, πυροδοτώντας κατάρρευση των αγορών.

Φυσικά, η Apple παραμένει μια από τις ισχυρότερες επιχειρήσεις του πλανήτη, ωστόσο πολλοί αναλυτές επιχειρούν να εξηγήσουν τους λόγους της επιβράδυνσης των κερδών της και να προβλέψουν το μέλλον της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποιοι, μάλιστα, ανησυχούν ότι οι υπερβολικά υψηλές τιμές των iPhone, των εμβληματικών προϊόντων της Apple, βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με τις πραγματικές συνθήκες της αγοράς κινητής τηλεφωνίας, οδηγώντας σε χαμηλότερες πωλήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.