ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Η Παγκόσμια Τράπεζα ανακοίνωσε πακέτο δανείων και δωρεών 723 εκατ. δολαρίων στην Ουκρανία

Για να προσφερθεί δημοσιονομική υποστήριξη στη χώρα

Η Παγκόσμια Τράπεζα ανακοίνωσε πακέτο δανείων και δωρεών 723 εκατ. δολαρίων στην Ουκρανία

Η Παγκόσμια Τράπεζα ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι το διοικητικό της συμβούλιο ενέκρινε πακέτο ύψους 723 εκατομμυρίων δολαρίων που συμπεριλαμβάνει δάνεια και δωρεές στην Ουκρανία, ώστε να προσφερθεί δημοσιονομική υποστήριξη στη χώρα που έχει βρεθεί αντιμέτωπη με στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πακέτο περιλαμβάνει επιπλέον χορηγήσεις στο πλαίσιο προϋπάρχουσας δανειακής σύμβασης 350 εκατ. δολαρίων, ύψους περίπου 139 εκατ. δολαρίων, με εγγυήσεις από την Ολλανδία και τη Σουηδία, δωρεές 134 εκατ. δολαρίων από τη Βρετανία, τη Δανία, τη Λετονία, τη Λιθουανία και στην Ισλανδία, καθώς και παράλληλη χρηματοδότηση 100 εκατ. δολαρίων από την Ιαπωνία, σύμφωνα με ανακοίνωση του χρηματοπιστωτικού θεσμού της Ουάσινγκτον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.