ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρίτσαρντ Μπράνσον: Ατύχημα με το ποδήλατο είχε ο δισεκατομμυριούχος

Ο 74χρονος επιχειρηματίας με ανάρτησή του στο Instagram έκανε γνωστό τον τραυματισμό του

Ρίτσαρντ Μπράνσον: Ατύχημα με το ποδήλατο είχε ο δισεκατομμυριούχος

Τραυματίστηκε μετά από ατύχημα με το ποδήλατο ο δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Ο 74χρονος επιχειρηματίας με ανάρτησή του στο Instagram έκανε γνωστό τον τραυματισμό του.

«Έπεσα πολύ άσχημα ενώ έκανα ποδήλατο στη Virgin Gorda πριν από λίγο καιρό! Χτύπησα σε μια λακκούβα και συγκρούστηκα δυνατά, με αποτέλεσμα να πάθω άλλο ένα αιμάτωμα στο ισχίο μου και ένα άσχημο κόψιμο στον αγκώνα, αλλά παραδόξως δεν έσπασα τίποτα. Κάναμε ποδήλατο με τον Alex Wilson, ο οποίος έπεσε μετά από μένα, αλλά ευτυχώς είναι και αυτός καλά. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό και είμαι ευγνώμων που διατηρώ τον εαυτό μου ενεργό και υγιή. Εξάλλου, οι γενναίοι μπορεί να μην ζουν για πάντα, αλλά όσοι προσέχουν πολύ ξεχνούν να ζουν», έγραψε στην ανάρτησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπράνσον παθαίνει ατύχημα με το ποδήλατό του καθώς είχε τραυματιστεί ξανά τον Νοέμβριο του 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.