ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αύξηση στις αεροπορικές αφίξεις κατά 9,28%

Αύξηση στις αεροπορικές αφίξεις κατά 9,28%

Τα καλά νέα για τον τουρισμό συνεχίζονται καθώς μετά την αύξηση των επιβατών κρουαζιέρας είχαμε αύξηση κατά 9,28% στις αεροπορικές αφίξεις φθάνοντας τα 6.887.532. Το νούμερο αυτό προέρχεται από τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Αν λοιπόν πάει κάτι καλά σε αυτή τη χώρα είναι ο τουρισμός. 

Τη μεγαλύτερη αύξηση την είχε το αεροδρόμιο της Καλαμάτας καθώς οι αφίξεις των επιβατών σημείωσαν άνοδο κατά 43,51%. Ακολουθούν τα Χανιά με 20,25% ενώ στην τρίτη θέση βάση ποσοστού αύξησης κατατάσσεται η δημοφιλής Σαντορίνη. Αντιθέτως μείωση των αφίξεων εμφάνισαν η Σάμος, η Σκιάθος και η Αθήνα. 

Οι αφίξεις στην Αθήνα έφθασαν το 1.438.886 παρουσιάζοντας πτώση κατά 0,43 ποσοστιαίες μονάδες. Η Αθήνα συνεχίζει να διατηρεί τα πρωτεία σε απόλυτους αριθμούς όμως το Ηράκλειο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής καθώς οι αφίξεις σημείωσαν αύξηση 17,03% και έφθασαν το 1.340.889. 

Οι αφίξεις στα δυο διεθνή αεροδρόμια της Κρήτης έφθασαν το 1.828.213 αντιπροσωπεύοντας το 26,54% των συνολικών αφίξεων. Με βάση τις αφίξεις Κρήτη και Ρόδος είναι τα βαριά όπλα της Ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας αφού στα δυο νησιά σημειώθηκε το 40,6% των συνολικών αεροπορικών αφίξεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.