ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αλλαγή στο νομοσχέδιο των μόνιμων αδειών – Έρχονται δύο νέες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα

Αλλαγή στο νομοσχέδιο των μόνιμων αδειών – Έρχονται δύο νέες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα

Εκ νέου σε διαβούλευση βρίσκεται ολοκλήρωση της διαδικασίας για τις μόνιμες άδειες των στοιχηματικών εταιριών στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει ότι ήδη δύο νέες εταιρίες θα κάνουν “ντεμπούτο” τον Οκτώβριο.

Τέλος στο καθεστώς της προσωρινής αδειοδότησης των στοιχηματικών εταιρειών στην Ελλάδα δίνει το νέο νομοσχέδιο που προσδίδει έναν απόλυτα νόμιμο χαρακτήρα στις στοιχηματικές εταιρείες.

Εφεξής, η άδεια είναι διάρκειας 7 ετών, με 5 εκατ. ευρώ για το εν λόγω διάστημα για κάθε άδεια και απαγορεύεται, σε μία άδεια, να υπάρχει παραπάνω από μία εταιρεία.

Ως κάνει η Sporting Odds Limited με τις Sportingbet, Vistabet, Bwin ή η Rebels Gaming Ltd με τις Interwetten και Winmasters. Μερικές, ακούγεται ότι δεν θα ανανεώσουν την προσωρινή τους άδεια διότι τα χρήματα, για την 7ετία, είναι πολλά, πάνω από τα στάνταρ τους, έστω.

Ακόμα αναμένεται είσοδος στην ελληνική αγορά τουλάχιστον δύο, ίσως και τριών, νέων στοιχηματικών και μία… στα προσεχώς: τούτη προέρχεται από τη σύμπραξη του ομίλου ΟΤΕ και της Intralot με στόχο τα μέσα του 2021, ίσως κι από το 2022.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνάμα, στην πιάτσα ακούγεται έντονα για άμεση δραστηριοποίηση στη χώρα μας μιας διεθνής εταιρείας, της Parimatch.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.