Έκαναν τη μέρα… νύχτα οι Θεσσαλονικείς: Απόγευμα θα ξεκινούν τα μπουζούκια για να βγουν «αλώβητα» από τον κορωνοϊό

Έκαναν τη μέρα… νύχτα οι Θεσσαλονικείς: Απόγευμα θα ξεκινούν τα μπουζούκια για να βγουν «αλώβητα» από τον κορωνοϊό

Οι επιχειρηματίες μετά τα «σκληρά» μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση για το ωράριο λειτουργίας βρίσκουν τρόπους να συνεχίζουν τη δραστηριότητά τους ακόμη και μετά την απαγόρευση.

Χθες έγινε γνωστό ότι από σήμερα τα μεσάνυχτα επιβάλλεται λουκέτο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 7 το πρωί, καθώς παρατηρήθηκε συνωστισμός σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης σε διάφορες περιοχές της χώρας. Το πλήγμα για τους επιχειρηματίες είναι σαφώς μεγάλο, γι’ αυτό πολλοί επεξεργάζονται εναλλακτικές λύσεις για να μπορέσουν να λειτουργήσουν νόμιμα τις επιχειρήσεις τους.

Ένα από τα νυχτερινά κέντρα που προχωρά σε αλλαγή προγράμματος λόγω των μέτρων είναι το “Όραμα” στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Όπως έγινε γνωστό, το κέντρο θα λειτουργεί πλέον από τις 8 το βράδυ και μέχρι τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχον επιβληθεί.

Όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 19.30, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα. Όσοι επιθυμούν να κάνουν νέες κρατήσεις λαμβάνουν ενημέρωση για τις αλλαγές, σύμφωνα με τις οποίες, ο Νίκος Βέρτης θα ανεβαίνει στην πίστα στις 21.30.

Νέα ωράρια λειτουργίας εφαρμόζουν και κλαμπ στη Χαλκιδική, σε μια προσπάθεια να σώσουν ό,τι σώζεται από τη σεζόν ενόψει και του Δεκαπενταύγουστου. Το παλαιότερο Club της Χαλκιδικής, το AHOY, ενημέρωσε ήδη το κοινό του ότι θα λειτουργεί από τις 19.00 έως και τα μεσάνυχτα. Το τροποποιημένο ωράριο εφαρμόζεται από σήμερα μέχρι και τις 23 Αυγούστου, περίοδο κατά την οποία θα ισχύουν τα έκτακτα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.