ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στα «κάγκελα» ο εμπορικός σύλλογος Ξάνθης: «Αφήστε μας ήσυχους αλλιώς θα μας βρείτε απέναντι σας»!

Στα «κάγκελα» ο εμπορικός σύλλογος Ξάνθης: «Αφήστε μας ήσυχους αλλιώς θα μας βρείτε απέναντι σας»!

Το νέο lockdown που ανακοίνωσε η κυβέρνηση βάζει ένα ακόμη «καρφί» στην ελληνική οικονομία, με τον Εμπορικό Σύλλογο Ξάνθης να αντιδράει στα νέα μέτρα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος, κάνει λόγο για αλλοπρόσαλλα μέτρα που φτωχοποιούν μια ολόκληρη τάξη και ζητά από την κυβέρνηση να εντοπίσει τις “πραγματικές εστίες μετάδοσης” του ιού και να σταματήσει να χτυπά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

“Τελικά οι ελπίδες για μια καλύτερη αντιμετώπιση της αγοράς από την μεριά της κυβέρνησης και πάλι διαψεύστηκαν με τα ακατανόητα και αλλοπρόσαλλα νέα αυστηρά μέτρα κλεισίματος. Τελικά την πληρώνουν μόνο αυτοί που δεν φταίνε, φτωχοποιούν μια ολόκληρη τάξη με τις αποφάσεις τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναστολή πληρωμών προς τα ταμεία δεν έγινε, μπήκαν προσαυξήσεις για καθυστερήσεις μέσα στο 2020 αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουν να μας κουνάνε το δάχτυλο για ατομική ευθύνη που πρέπει να δείξουν οι επαγγελματίες. Βρείτε επιτέλους τις πραγματικές εστίες μετάδοσης και αφήστε μας ήσυχους αλλιώς θα μας βρείτε απέναντι σας” σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.