ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΔΜΗΕ: Η ανακοίνωση για τον εργαζόμενο που έπαθε ηλεκτροπληξία

«Το ατύχημα έγινε ενώ ο εργαζόμενος κλάδευε δέντρα κοντά στη Γραμμή Μεταφοράς Φλώρινας»

ΑΔΜΗΕ: Η ανακοίνωση για τον εργαζόμενο που έπαθε ηλεκτροπληξία

Ανακοίνωση για το ατύχημα που συνέβη στην περιοχή της Φλώρινας, όταν εργαζόμενος υπέστη ηλεκτροπληξία, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης έργων εξέδωσε ο ΑΔΜΗΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο εργαζόμενος τραυματίστηκε σοβαρά. Αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

Το ατύχημα έγινε κατά τη διάρκεια εργασιών κλαδέματος δέντρων από κλιμάκιο του διαχειριστή, κοντά στη Γραμμή Μεταφοράς (ΓΜ) 400 kV Φλώρινας-Μπίτολα. «Κατά την εκτέλεση των εργασιών ένα από τα δέντρα έπεσε κοντά στη Γραμμή Μεταφοράς, με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος να υποστεί ηλεκτροπληξία» σημειώνει ο ΑΔΜΗΕ.

Ήδη, υποστηρίζει ο διαχειριστής έχει γίνει αναγγελία του ατυχήματος στις αρμόδιες αρχές και συγκροτείται Επιτροπή Διερεύνησης του ατυχήματος.

«Ο ΑΔΜΗΕ συμπαραστέκεται από την πρώτη στιγμή στην οικογένεια του τραυματία και πράττει όλα όσα απαιτούνται για να επιστρέψει, γρήγορα, υγιής στους δικούς του ανθρώπους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) ενημερώνει ότι την Πέμπτη 13 Ιουλίου συνέβη ατύχημα στην περιοχή της Φλώρινας, κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ο εργαζόμενος της Διεύθυνσης Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς, Αναστάσιος Δέλλιος.

Ο τραυματίας (εργαζόμενος) συμμετείχε σε κλιμάκιο του Διαχειριστή, που εκτελούσε εργασίες κλαδεμάτων δέντρων πλησίον της Γραμμής Μεταφοράς (ΓΜ) 400 kV Φλώρινας-Μπίτολα.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών ένα από τα δέντρα έπεσε κοντά στη Γραμμή Μεταφοράς, με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος να υποστεί ηλεκτροπληξία. Δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από συναδέλφους του στο πεδίο, διακομίστηκε, άμεσα, στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε, στη συνέχεια, στο νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλεύεται.

Οι υπηρεσίες του ΑΔΜΗΕ προχώρησαν, άμεσα, σε αναγγελία του ατυχήματος στις αρμόδιες Αρχές, σύμφωνα με το νόμο. Ταυτόχρονα, συγκροτείται Επιτροπή Διερεύνησης του ατυχήματος, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΑΔΜΗΕ συμπαραστέκεται από την πρώτη στιγμή στην οικογένεια του τραυματία και πράττει όλα όσα απαιτούνται για να επιστρέψει, γρήγορα, υγιής στους δικούς του ανθρώπους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.