Κακοκαιρία: Χωρίς ρεύμα εδώ και 24 ώρες αρκετά χωριά της Βόρειας Εύβοιας – Οι κάτοικοι έχουν «παγώσει»

Οι κάτοικοι στο Παλιοχώρι, Δανιλα, Καλαμούδι και Δρυμώνα θα περάσουν ακόμη μια δύσκολη νύχτα

Κακοκαιρία: Χωρίς ρεύμα εδώ και 24 ώρες αρκετά χωριά της Βόρειας Εύβοιας – Οι κάτοικοι έχουν «παγώσει»

Χωρίς ρεύμα, έχουν μείνει εδώ και 24 ώρες, αρκετά χωριά της Βόρειας Εύβοιας, με τους ηλικιωμένους κατά βάση κατοίκους τους, να βρίσκονται στο έλεος του χιονιά, καθώς δεν μπορούν ούτε να ζεσταθούν αυτές τις κρύες μέρες.

Με δεδομένο δε ότι οι όποιες εργασίες αποκατάστασης δεν μπορούν να συνεχιστούν μέσα στη νύχτα, οι κάτοικοι στο Παλιοχώρι, Δανιλα, Καλαμούδι και Δρυμώνα θα περάσουν ακόμη μια δύσκολη νύχτα.

Όπως καταγγέλλει ο Γιώργος Καλκούνης, πρώην τεχνικός προϊστάμενος της ΔΕΗ στην Βόρεια Εύβοια, παρότι μετά τις πυρκαγιές που έπληξαν σφοδρά την περιοχή το καλοκαίρι, το δίκτυο της ηλεκτροδότησης αποκαταστάθηκε πλήρως, δεν κόπηκαν τα δέντρα κατά μήκος των ηλεκτρικών συρμάτων.

Ως αποτέλεσμα, τα κλαδιά να βαρύνουν από το χιόνι και να πέσουν πάνω στις κολώνες κόβοντας το ρεύμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας Γ. Τσαπουρνιώτη, για την κοπή των δέντρων είχαν πληρωθεί ειδικά συνεργεία. Ο ίδιος τονίζει ότι οι προσπάθειες των τεχνικών της ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των προβλημάτων είναι υπεράνθρωπες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.