ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το νέο «σχέδιο» του Κ.Μητσοτάκη μετά την επιβολή των κυρώσεων στην Ρωσία: Έρχεται συσκότιση στους ελληνικούς δρόμους!

Ακόμα και με δελτίο το ρεύμα! - Όλα για χάρη του Κιέβου και του Ζελένσκι

Το νέο «σχέδιο» του Κ.Μητσοτάκη μετά την επιβολή των κυρώσεων στην Ρωσία: Έρχεται συσκότιση στους ελληνικούς δρόμους!

Καταστάσεις απείρου κάλλους αναμένεται να ζήσει για ακόμα μία φορά η κοινωνία καθώς η απόλυτη δέσμευση του Κ.Μητσοτάκη στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα φέρει το… σβήσιμο των φώτων στην Ελλάδα!

Έτσι συνεχίζει το ανελέητο σφυροκόπημα στον Βλαντιμίρ Πούτιν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ένα σχέδιο που θα πλήξει τους Έλληνες.

Έτσι σύμφωνα με ρεπορτάζ εφημερίδας για τα όσα σχεδιάζουν στην κυβέρνηση από το Φθινόπωρο για να αντιμετωπίσουν τις ελλείψεις στο ρεύμα τα όσα βγαίνουν στην δημοσιότητα δείχνουν τα δύσκολα που έρχονται.

Το σχέδιο περιλαμβάνει πρόγραμμα συσκοτίσεις στους δημόσιους χώρους, σε μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους, σε αξιοθέατα, ενώ μπαίνει στο τραπέζι και το σχέδιο παροχής ρεύματος με δελτίο στα νοικοκυριά!

Με απλά λόγια, ακόμα και στους δημόσιους δρόμους θα υπάρξουν περικοπές στον φωτισμό! Θα κλείνει μία ανά δέκα λάμπες! Αναμένουμε να δούμε κατά πόσον θα σκοτεινιάσει και η Ακρόπολη…

Εννοείται ότι το πρόγραμμα της βίαιης απολιγνιτοποίησης πάει στον κάλαθο των αχρήστων, αλλά η ζημιά έχει ήδη γίνει καθώς τα ορυχεία και τα εργοστάσια δεν είναι διακόπτες αλλά θέλουν προγραμματισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Έλληνας έχει φτωχύνει. Η μικρομεσαία επιχείρηση έχει καταστραφεί και  ο πληθωρισμός καλπάζει.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.