Θυμίζει την αρχή της πτώσης της κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου το πρωτοσέλιδο θέμα στο κυριακάτικο ΒΗΜΑ. Για πρώτη φορά, αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκανε τις εβδομαδιαίες 3ήμερες διακοπές του μακράν των Αθηνών…

Η δυσάρεστη έκπληξη ήρθε από το δικό του – φιλικό – ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ …

Για πρώτη φορά δημοσκόπηση πληρωμένη από τον Δ.Ο.Μ. προκαλεί τριγμούς και μάλιστα λίγες ημέρες πριν αλλάξει η ηγεσία στο κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου , ιστορικός αντίπαλος του Μητσοτάκη .

Το Ι. Χ. κόμμα Μητσοτάκη με βάση τη δημοσκόπηση, έπεσε κάτω από το 30% για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε ο σημερινός πρωθυπουργός.

Ένα μήνα πριν και μια φορά την εβδομάδα ήθελαν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ να μας πείσουν ότι η διαφορά του Χαρβαντιανού και των αρίστων της κυβέρνησης του βρίσκονται 17 μονάδες μπροστά από το δεύτερο κόμμα.

Δεν είναι αριθμητικό το ζήτημα που ανέδειξε το ΒΗΜΑ αλλά μείζον πολιτικό.

Με αυτά τα χαμηλά ποσοστά , ανεξαρτήτως της διαφοράς που έχει με το δεύτερο κόμμα, ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να καταλάβει 151 έδρες και να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση .

Αξίζει να υπογραμμισθεί ότι ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να κερδίσει την πλειοψηφία ούτε με τον νέο εκλογικό νόμο που χαρίζει έδρες στο πρώτο κόμμα. Έτσι η αλαζονική θέση του Μητσοτάκη , η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ η ΤΙΠΟΤΑ θα τον οδηγήσει λιαν προσεχώς στην πολιτική αποστρατεία Έχει ιδιαίτερη πολιτική σημασία ότι κήρυξε την αρχή του τέλους η εφημερίδα που υπερασπίζεται την πολιτική φαμίλια του Πρωθυπουργού.

Το πρωτοσέλιδο του Βήματος μας γύρισε στην εποχή του Κοσκωτά, τότε που όλες οι φιλικές εφημερίδες του ΠΑΣΟΚ έκαναν στροφή και ζητούσαν να κάτσει στο σκαμνί ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Έχουν μείνει στην ιστορία τα πρωτοσέλιδα της εποχής οπως « Ο ΦΑΥΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ» που δημοσίευσε το ΕΘΝΟΣ του ΜΠΟΜΠΟΛΑ Το ίδιο επαναλήφθηκε μετά από τρία χρόνια αλλά εις βάρος του Κων.Μητσοτάκη. Αυτοί οι ίδιοι που τον βοήθησαν να κερδίσει την ηγεσία της Ν. Δ. από τον Κωστή Στεφανόπουλο και να πάρει την εξουσία , αυτοί οι ίδιοι, με τα δικά τους ΜΜΕ τον έριξαν στα τάρταρα Είναι οι ίδιοι που έριξαν τον Καραμανλή τους οποίους εύστοχα βάφτισε νταβατζήδες.

Οποία ομοιότης, οποία επανάληψη, δεν πρέπει να μας κάνει καμία εντύπωση.

Φάρσα θα είναι ο ΓΑΠ να έχει κληθεί για να παίξει αυτό το ρόλο στο σήριαλ της πολιτικής επιθεώρησης …

Παπανδρέου εναντίον Μητσοτάκη… η βεντέτα συνεχίζεται και από τους «γόνους», που είναι μαριδάκι

Η 5η Δεκέμβρη είναι κοντά για να δούμε εάν ο Γιωργάκης θα ρίξει τη Βαστίλη και θα γκρεμίσει σε εκρηκτική γελοιότητα τον αλαζόνα… Λουδοβίκο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μένει να δούμε το έργο που έγραψαν και σκηνοθέτησαν οι ξένοι και ντόπιοι νταβατζήδες με κομπάρσους τους ψηφοφόρους και με κινηματογραφικό τίτλο: «Πώς ο ΓΑΠ έριξε τον Κούλη».