Η σαρωτική πλειοψηφία των Ελλήνων (85% περίπου) είναι δεδομένη κατά της αντεθνικής και ανθελληνικής συμφωνίας των Πρεσπών. Επομένως είναι προκλητική και ανατριχιαστική η θρασύτης του Τσίπρα να κηρύσση προς τα ύψη του ουρανού και τα πέρατα της γης ότι η επαίσχυντος και προδοτική αυτή συμφωνία αποτελεί εθνικόν συμφέρον της Ελλάδος και να υπερηφανεύεται εκ των προτέρων ότι το άκρως επικίνδυνον αυτό τερατώδες μόρφωμα θα ψηφισθή εις την Βουλήν.

Τοιούτος αισχρός και τόσον θρασύς περιφρονητής του λαού της Ελλάδος και μεγαλύτερος πολιτικός απατεών δεν υπήρξε ποτέ. Πέραν των γνωστών μνημονιακών εξαπατήσεων, ως κορυφαίαν εξαπάτησιν του Τσίπρα θεωρώ την παραφροσύνην του και την αναισχυντίαν του να παρουσιάζη ως μέγα εθνικόν κατόρθωμά του την πραξικοπηματικήν υπογραφήν της επικαταράτου και άκρως επικινδύνου δια την Ελλάδα συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία συνιστά εθνικήν μειοδοσίαν και ΕΣΧΑΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ.

Ο Τσίπρας δεν είχεν ουδεμίαν θεσμικήν εξουσιοδότησιν και νομιμοποίησιν δια την υπογραφήν αυτής της συμφωνίας. Κατεπάτησε τους δημοκρατικούς θεσμούς δια να εξυπηρετήση ΣΑΦΩΣ τα συμφέροντα της Αμερικής, του ΝΑΤΟ και της Γερμανίας εις βάρος των εθνικών συμφερόντων της Ελλάδος, αναντιλέκτως.

Ο Τσίπρας έφθασεν εις την εξωφρενικήν και παρανοϊκήν κατάστασιν να απελάση τους Ρώσους διπλωμάτας με αιτιολογικόν την υποκριτικήν υποψίαν (άνευ ουδεμιάς αποδείξεως) ότι δήθεν ανεμείχθησαν εις την υπόθεσιν της συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ εδέχθη και εξακολουθεί να δέχεται τας κατ’ επανάληψιν και επισήμους εμπράκτους παρεμβάσεις και επεμβάσεις υψηλοβάθμων παραγόντων της Αμερικής και της Γερμανίας προς υποστήριξιν της εν λόγω καταστρεπτικής και αυτής της εδαφικής ακεραιότητος του Ελληνικού Κράτους συμφωνίας.

Τόσον βαθέως κοιμάται πολιτικώς ο Τσίπρας και δεν έχει αντιληφθή ότι τα Σκόπια έχουν ακυρώσει εν τη πράξει την συμφωνίαν, αφού καθιέρωσαν επισήμως την ονομασίαν «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» εκτός των πλαισίων της συμφωνίας; Οι Σκοπιανοί ετύπωσαν με την ιδίαν αυτήν ονομασίαν και εκατοντάδας χιλιάδων έντυπα διαβατηρίων.

Επαναλαμβάνω και τώρα, ως έγραψα και άλλοτε, δια να συνειδητοποιήσωμεν το σημερινόν οικτρόν κατάντημα της Ελλάδος, αρκεί να σκεφθώμεν, ότι πρωθυπουργός αυτής της ενδόξου, ηρωοτόκου και αγιοτόκου Χώρας είναι κάποιος Τσίπρας, ως να μη υπάρχουν άλλαι σοβαραί προσωπικότητες μεταξύ των Ελλήνων. Ουαί ! Ουαί ! Ουαί !

Δεν αποκαλώ κύριον τον Τσίπραν, διότι εξηπάτησε τους Έλληνας, παρέδωκε το όνομα της Μακεδονίας εις τους ανθέλληνας Σκοπιανούς και είναι σύντροφος και ομόφρων των προ αυτού κομμουνιστών, οι οποίοι επεδίωξαν και ηγωνίσθησαν φανερώς δια να αποσπάσουν εδαφικώς την Μακεδονίαν από την Πατρίδα μας την Ελλάδα.

Ο άθεος και αντίχριστος Τσίπρας είναι άπατρις, κατ’ ουσίαν, ως διεθνιστής και επειδή τους Έλληνας πολλών εκατομμυρίων, οι οποίοι ανησυχούν, διαμαρτύρονται και αγωνίζονται υπέρ της Πατρίδος, τους διασύρει ως ακραίους και πατριδοκαπήλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αδελφοί Έλληνες, ρίπτω το αγωνιστικόν σύνθημα: Να δημιουργηθή πανελλήνιον κίνημα δια να τιμωρηθούν εκλογικώς όσοι βουλευταί (από όλα τα κόμματα) τολμήσουν να ψηφίσουν την βάρβαρον συμφωνίαν των Πρεσπών. Οι βουλευταί αυτοί θα είναι εθνικώς ανάξιοι να εισέλθουν πάλιν εις την Βουλήν.