Το Πατριωτικό Κίνημα Πολιτών Διέξοδος Ελλάς θα ζητήσει εγγράφως δέσμευση από τα κόμματα που μπαίνουν Βουλή δηλαδή ΧΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ να εγγυηθούν εγγράφως πως ΔΕΝ θα στηρίξουν τη ΝΔ στην περίπτωση που δεν βγει αυτοδύναμη η ΝΔ και θα στηρίξουμε στις εκλογές μόνο το κόμμα που θα απαντήσει εγγράφως πως ΔΕΝ θα το κάνει.

Εάν απαντήσουν θα το δώσουμε στη δημοσιότητα ώστε να εκτεθούν δημόσια εάν δεν ανταποκριθούν πάλι θα σας ενημερώσουμε. Καταλήξαμε σε αυτή την στρατηγική και μόνο απόφαση και επουδενι ιδεολογική γιατί: Η ΝΔ πρέπει οπωσδήποτε να μην έχει αυτοδυναμία, ένα κόμμα που μας χρωστάει εκατομμύρια, που υπέγραψε μνημόνια, που αποτελεί σφραγίδα του νεποτισμού και της οικογενειοκρατίας, που αποδέχεται την κατάπτυστη πραξικοπηματική προδοσία των Πρεσπών, που θα δεχτεί πιέσεις και θα υποκύψει όπως και ο Σύριζα με τη Μακεδονία, για παράδοση Αιγαίου, που υπηρετεί το τραπεζικό σύστημα όπως και όλα τα μνημόνια και νεοταξικά κόμματα και έχει εμπλακεί σε δεκάδες περιπτώσεις διαφθοράς και σφετερισμου που οι βουλευτές της έχουν διαπράξει υπογράφοντας τα αντισυνταγματικά μνημόνια, έσχατη προδοσία.

Χωρίς αυτοδυναμία θα πάμε άμεσα σε εκλογές με απλή αναλογική και λίστα έτσι τα μικρότερα Πατριωτικά κόμματα θα έχουν πιθανότητα να μπούνε στη Βουλή και συμμαχώντας από μέσα να πάρουν την εξουσία και να αποκαταστήσουν τη νομιμότητα.

Δεν γίνεται να ψηφίσουμε στην παρούσα φάση κόμματα μικρά ή συνασπισμους που πάνε για το 1,6 της επιδότησης γιατί με την αυξημένη αναλογική που έχουμε τώρα το μόνο που θα καταφέρουμε στηρίζοντας τους είναι να μειωθεί το ποσοστό που χρειάζεται για αυτοδυναμία η ΝΔ εάν θέλει 40,4 το ποσοστό θα μειωθεί σε 30,4 πχ εάν μείνει έξω το 10% συνολικά.

Αυτό δεν είναι άποψη είναι δεδομένο έτσι λειτουργεί η αυξημένη αναλογική και το ξέρουν και οι ίδιοι και κακώς κατέβηκαν σε αυτή την τόσο επικίνδυνη εκλογική αναμέτρηση για την Εθνική μας Ύπαρξη, από τη στιγμή που δεν επετεύχθη η ολοκληρωτική Ένωση Αντιμνημονιακών Πατριωτικών φορέων και χωρίς λεφτά να ρίξουν στην επικοινωνία αφού είχαν μόνο δύο εβδομάδες να πείσουν τον κόσμο από το 0,06 στο 3% δεν πας χωρίς πολλά λεφτά και πολλά άλλα μέσα σε δύο εβδομάδες δυστυχώς.

Η επιστολή θα πάει και στην Ελληνική Λύση για την περίπτωση που μπει Βουλή μια και πήρε έδρα στις ευρωεκλογές εάν και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις τη δείχνουν εκτός. Φυσικά δεν θα πάει στο Μέρα του Βαρουφάκη που επίσης οριακά μπαίνει γιατί έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως θα συνεργαστεί και με ΝΔ και με Σύριζα.

Θα καλέσουμε και τους άλλους πολιτικούς φορείς που δεν συμμετέχουν στις εκλογές αυτές εάν θέλουν να συνυπογράψουν την επιστολή. Αποχή δεν θα προτείνουμε ποτέ γιατί βοηθάμε το σύστημα και την διαιώνιση της κατοχής της χώρας και το 80% να μην πάει στις κάλπες αυτοί κυβέρνηση θα κάνουν.

Οφείλουμε να πάμε στις κάλπες και να ψηφίσουμε στρατηγικά όχι ιδεολογικά να κάνουμε το χρέος μας απέναντι στην Πατρίδα και να εμποδίσουμε την αυτοδυναμία της ΝΔ ώστε να πάμε άμεσα σε εκλογές με απλή αναλογική Σε κάθε περίπτωση και πάνω από όλα εμπιστευόμαστε μόνο το σχέδιο του Θεού και ότι και να συμβεί όπως και να συμβεί εμείς θα είμαστε στις επάλξεις όπως μας γνωρίσατε και θα υπερασπιστούμε την Ελλάδα μας και τη Λευτεριά της μέχρι τέλους!!!!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Η Γεωργία Μπιτάκου είναι Επικεφαλής του «Διέξοδος Ελλάς»