Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, το οποίο προκύπτει από την μελέτη των ποσοστών ότι η Μακεδονία και τα ποσοστά που πήραμε στους νομούς της περιοχής, άφησαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός Βουλής για μόλις 3.700 ψήφους.

Εξαίρεση αποτελεί η πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου είχα την τιμή να είμαι υποψήφιος, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τονίσω την θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την Μακεδονία, στην οποία Α’ Θεσσαλονίκης, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε τους περισσότερους στην χώρα με διαφορά ψήφους(11.870) σε απόλυτο αριθμό !

Δεν το κρύβουν ούτε οι ίδιοι, αυτοί που “πρωταγωνίστησαν” στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία, ότι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και μάλιστα τώρα έχουν το θράσος να δηλώνουν ότι τους εξαπάτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Ποτέ δεν συνέβη αυτό, αφού όχι μόνον ο Μητσοτάκης, αλλά και πολλοί από τους σημερινούς υπουργούς της κυβερνήσεως είχαν δηλώσει ότι θα σεβαστούν την συμφωνία των Πρεσπών.

Πράγματι, κάποιοι μπορεί να εξαπατήθηκαν, να μη άκουσαν την φωνή μου, να μην έφτασε στα αφτιά τους η δήλωσή μου στην διακαναλική συνέντευξη, την οποία παρουσίασαν τα κανάλια στα άγρια μεσάνυχτα, όπου τόνιζα αυτό ακριβώς, ότι δηλαδή όσοι ψηφίζουν Ν.Δ., είναι σαν να αποδέχονται την συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτά για τους αφελείς και τους εξαπατημένους γιατί πάρα πολλοί δεν εξαπατήθηκαν, απλά ακολούθησαν αυτό που λέει ο στίχος του Καρυωτάκη, ότι “Μὲ χρῆμα παίρνεται ἡ καρδιὰ κι ἀποτιμᾶται ὁ φίλος.” .

Καταντούν επί πλέον γραφικοί κάποιοι επαγγελματίες “Μακεδονομάχοι”, οι οποίοι λένε ότι θα πολεμήσουν τώρα την Ν.Δ.! Μας θυμίζουν την δήλωση του παλαιού Καραμανλή που έλεγε ότι μέχρι το Σάββατο των εκλογών τον υβρίζουν, την Κυριακή τον ψηφίζουν και την Δευτέρα λένε ότι θα έκοβαν το χέρι τους…

Αυτήν την πολιτική πραγματικότητα, το αναμφισβήτητο δεδομένο ότι “ακροδεξιοί και εθνικιστές” με αφορμή τις Πρέσπες ψήφισαν Ν.Δ., τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ από την οποία και τα εξής:

«Η πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, δικαιώνεται απόλυτα. Επί μήνες, η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης, επιδόθηκαν σε μια απίστευτη πατριδοκαπηλία, υποδαυλίζοντας τον εθνικισμό και την ακροδεξιά συνωμοσιολογία, για να αλιεύσουν ψήφους από τα ακροδεξιά. Έφτασαν στο σημείο να μιλούν ακόμα και για ανταλλαγή της μη περικοπής των συντάξεων, με την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών».

«Μόλις δέκα μέρες μετά τις εκλογές, η πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, δικαιώνεται απόλυτα. Τώρα, οι υπουργοί της μιλούν για “επωφελείς τρόπους συνεργασίας και για τις δύο πλευρές” (Μ. Βαρβιτσιώτης), και για “ένα καλύτερο μέλλον και για τις δύο χώρες” (Ν. Παναγιωτόπουλος).

Δεν μπορούμε παρά να τους ευχηθούμε καλή επιστροφή στην πραγματικότητα, και την πάγια εθνική γραμμή της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, αλλά και καλά ξεμπερδέματα, με τους ακροδεξιούς και εθνικιστές που, με αφορμή τις Πρέσπες, ενσωμάτωσαν στο κόμμα τους»

Δεν χρειαζόταν η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού για αυτούς που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα οι επαγγελματίες “Μακεδονομάχοι” φανερά υποστήριξαν την Νέα Δημοκρατία και πολέμησαν με βρώμικη προπαγάνδα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, διακινώντας την ιταμή ψευδολογία της Ν.Δ. ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, που με την απόλυτη αποδοχή και μάλιστα με δημόσιες δηλώσεις της συμφωνίας των Πρεσπών, τι έχουν να πουν;

Δεν θα πουν τίποτε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχουμε όμως εμείς να πούμε κάτι για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και να τονίσουμε πως ΠΟΤΕ η Νέα Δημοκρατία δεν ενσωμάτωσε τους εθνικιστές, αλλά κάποιους που παρίσταναν και παριστάνουν τους εθνικιστές και οι οποίοι πολύ απλά είναι οι αιώνιοι καιροσκόποι, οι οποίοι σύρονται πίσω από την εξουσία.