Ο τρόπος εσπευσμένου και σκόπιμα επιλεγμένου διασκορπισμού των λάθρο σε κομβικά σημεία όλη την επικράτεια και η μεγάλη, από το πολιτικό κατεστημένο σπουδή να ταχτοποιηθούν σε μόνιμη εγκατάσταση, ενώ τα παιδιά τους να ενταχτούν αμέσως και με εγκύκλιο σε σχολικές μονάδες, δημιουργεί πολλά ερωτήματα.

Η ταχεία δημιουργία ενός ξένου σώματος στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας και μάλιστα με μια ροή αυξήσεως τελείως ανεξέλεγκτη, δημιουργεί πολλά ερωτήματα.

Η θρησκευτική και πολιτιστική δομή αυτού του σώματος είναι τελείως ξένη προς αυτή της ελληνικής κοινωνίας, ενώ συχνά το κυριαρχεί ένας άτεγκτος ισλαμικός φανατισμός που δημιουργεί πολλά ερωτήματα στις επιπτώσεις του.

Ιδιαίτερα ανησυχητική είναι η παρουσία χιλιάδων Πακιστανών με γνωστά φιλοτουρκικά αισθήματα από μια χώρα που επίσημα δεν είναι εμπόλεμη, δηλαδή δεν μπορούν να θεωρηθούν πρόσφυγες πολέμου. Πρόσφατα η τουρκική εφημερίδα Habertürl αποκάλυψε ότι στην πόλη Tekirdağ, 110 τριάντα χιλιόμετρα από τον Έβρο και τα ελληνοτουρκικά σύνορα, υπάρχει οργανωμένο κέντρο συγκέντρωσης τζιχαντιστών που σκοπεύουν να περάσουν σε ελληνικό έδαφος

Η δουλικότητα των ελληνικών κυβερνήσεων, που αντί να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά αυτό το θέμα, λες και εκτελούν εντολές να νοθεύσουν ότι ακόμα κρατά ζωντανό την ελληνική ψυχοσύνθεση, δημιουργεί πολλά ερωτήματα.

Ενώ την ίδια ώρα άλλες χώρες ορθώνουν μεγάλα φράγματα σε αυτή την μετακίνηση ξένων πληθυσμών, η χώρα μας μόνο που δεν απλώνει κόκκινα χαλιά υποδοχής στους χιλιάδες αυτούς μουσουλμάνους λάθρο και αυτό γεννά πολλά ερωτήματα.

Αναρωτηθήκατε γιατί όλο αυτό το σκηνικό συγχρονίζεται με την ολοένα και αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα, η οποία αφού έχει πετάξει στα σκουπίδια το επικαλούμενο συνεχώς από την πολιτική μας ηγεσία διεθνές δίκαιο, διεκδικεί όλο και περισσότερα από την εθνική μας κυριαρχία ;

Αναρωτηθήκατε εν όψει πολύ σημαντικών και εκρηκτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή μας τι έπεται και ότι ο καναπές, η υπνηλία και η νιρβάνα μας γι’ αυτό το θέμα μας οδηγεί σε ανεξέλεγκτες, άκρως επιζήμιες καταστάσεις;;

Αλήθεια αναρωτηθήκατε τι μας περιμένει από μια δυνητική πέμπτη φάλαγγα σε περίπτωση θερμής σύγκρουσης με την Τουρκία;;;

Α, ξέχασα, όλα αυτά είναι… συνομωσιολογίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Ο Νίκος Χειλαδάκης είναι Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος