Με την απόφαση του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου, τα ψηφοδέλτια του Εθνικού Μετώπου θα βρίσκονται κανονικά στα εκλογικά τμήματα όλης της Ελλάδας την Κυριακή 25η Ιουνίου.  

Μήνες τώρα είχαμε εξηγήσει πως και γιατί το Εθνικό Μέτωπο αποτελεί την διέξοδο πολιτικής έκφρασης του Εθνικισμού απέναντι στα εμπόδια και τις άδικες τροπολογίες του “δημοκρατικού τόξου”.

Με νόμιμη πολιτική παρουσία εδώ και δεκαετίες, με εγνωσμένη ηγεσία, με συμμετοχή ήδη σε 2 εκλογικές διαδικασίες, το Εθνικό Μέτωπο αποτελούσε και αποτελεί την πολιτική λύση για την έκφραση των εθνικών και κοινωνικών ιδεών.

Η συμμετοχή του Εθνικού Μετώπου στις εκλογές αυτές δεν γίνεται για την υπεράσπιση καμίας “συνταγματικής νομιμότητας” που την ορίζει εξάλλου όπως θέλει και όπως τη συμφέρει το “κόμμα των πολιτικών κομμάτων” στη Βουλή.

Γίνεται για υπάρξει διέξοδος πολιτική στους Έλληνες που αντιδρούν στο ξεπούλημα της Πατρίδας και τη διάλυση της κοινωνίας. Γίνεται για να μην επαναληφθεί το φαινόμενο του Μαΐου, δηλαδη,της προτροπής ψήφου στην αριστερά που στην ουσια ωφέλησε την ΝΔ .

Επιλέξαμε την ένωση στην πράξη, εντάσσοντας στα ψηφοδέλτια μας άντρες και γυναίκες με διαφορετική πολιτική προέλευση αλλά με κοινό παρανομαστή την ιδεολογία του Εθνικισμού.

Δημιουργούμε ένα κίνημα ιδεών και δράσης και όχι ένα συνονθύλευμα προσωπικών φιλοδοξιών και στρατηγικών, ανέξοδων και αποτυχημένων στην πράξη.

Αυτό το διάστημα, δεχθήκαμε έναν πόλεμο λάσπης με αναπαραγωγή ,χαμηλής ποιότητας, ανυπόστατων φημών.

Επιλέξαμε και επιλέγουμε να απαντάμε με την πολιτική παρουσία μας, το ιδεολογικό έργο και τη δράση μας σε χθεσινούς, καναπεδάτους και ανώνυμους πληκτρολογιστές.

Μέχρι της 25 Ιουνίου έχει ξεκινήσει ένας αγώνας για την διάδοση των ιδεών και των θέσεων μας στην κοινωνία. Από την 26η Ιουνίου μπαίνουν οι βάσεις για την δημιουργία ενός σύγχρονου, αγωνιστικού και παρεμβατικού κινήματος. Για να κερδίσουμε με το Έθνος, το μέλλον των παιδιών μας .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Η Ιωάννα Καραδήμα, υποψήφια Βουλευτής Ανατολικής Αττικής με το Εθνικό Μέτωπο