Γ.Καλλιάνος: «Η Ελλάδα κατέγραψε πανευρωπαϊκό ρεκόρ θερμοκρασίας με τους 46,3 βαθμούς Κελσίου»

Γ.Καλλιάνος: «Η Ελλάδα κατέγραψε πανευρωπαϊκό ρεκόρ θερμοκρασίας με τους 46,3 βαθμούς Κελσίου»

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι συνθήκες σήμερα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, με τον Γιάννη Καλλιάνο να κάνει λόγο για πανευρωπαϊκό ρεκόρ θερμοκρασίας.

Ο κ. Καλλιάνος σημείωσε στο facebook, πως η χώρα μας σημείωσε πανευρωπαϊκό ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας για σήμερα, καθώς στη Μακρακώμη Φθιώτιδας το θερμόμετρο κατέγραψε 46,3 βαθμούς Κελσίου.

Εξάλλου και οι υπόλοιπες θέσεις υψηλών θερμοκρασιών στη γηραιά ήπειρο αφορούν στην Ελλάδα, με τη Λάρισα να καταγράδει 44,9 βαθμούς και τη Σπάρτη 44,7. Στην Αθήνα, ο καύσωνας έφτασε στο υψηλότερο στη Φιλαδέλφεια, όπου το θερμόμετρο έγραψε 42 βαθμούς.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου για τον καύσωνα

«ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΡΕΚΟΡ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ρεκόρ Ευρώπης σήμερα για τη Μακρακώμη Φθιώτιδας με 46,3°C (!!) Ακολουθούν:

  • 2η στην Ευρώπη η ευρύτερη περιοχή της Λάρισας με 44,9°C,
  • 3η στην Ευρώπη η Σπάρτη με 44,7°C
  • 4ο στην Ευρώπη το Λευκοχώρι Φθιώτιδας με 44,4°C,
  • 5η στην Ευρώπη η ευρύτερη περιοχή της Θήβας με 44°C.
  • 6η στην Ευρώπη (σύμφωνα με τους πίνακες σταθμών που την κατατάσσουν στην Ευρώπη) η περιοχή Νταλαμάν της Τουρκίας με 44°C
  • Η μέγιστη στην Αθήνα έφτασε στους 42°C στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.