ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η αγελάδα «γίγαντας» που ζυγίζει όσο ένα αυτοκίνητο!

Η αγελάδα «γίγαντας» που ζυγίζει όσο ένα αυτοκίνητο!

Όταν την βλέπεις σε φωτογραφία νομίζεις οτι κάποιος έχει κάνει μοντάζ. Είναι διπλάσια από τα άλλα ζώα που βόσκουν μαζί της.

Η Νίκερς Νίκερς βρίσκεται στην Αυστραλία, και τις τελευταίες ώρες, οι φωτογραφίες της κατακλύζουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Guardian». Η αλήθεια βέβαια κρύβεται σε μια λεπτομέρεια.

Η Νίκερς δεν είναι στ αλήθεια αγελάδα αλλά βόδι. Στειρώθηκε για να παχύνει και γλύτωσε την σφαφή, οπότε συνέχισε να μεγαλώνει και να μεγαλώνει και να μεγαλώνει…. Και έγινε τεράστια. Ο ιδιοκτήτης της, Γκέοφ Πίρσον, υποστηρίζει στο δίκτυο «ABC» ότι δεν μπορούσε να πουλήσει ή να εξάγει το ζώο εξαιτίας του μεγέθους του.

«Ήταν πολύ μεγάλη για να την εξάγω και ήταν πολύ τυχερή που μπόρεσε να μείνει στην φάρμα», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Νίκερς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Guardian», σύμφωνα με το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, το μεγαλύτερο βοοειδές του κόσμου ονομάζεται «Μπελίνο». Ζυγίζει 2267 κιλά , βρίσκεται στην Ιταλία κι έχει ύψος λίγο παραπάνω από 2 μέτρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.