Αλήθεια, για το μακελειό στα Βορίζια πόσους συλλάβανε;

Σεισμική δόνηση 3,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Νισύρου (φώτο)

Σεισμική δόνηση 3,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Νισύρου (φώτο)

Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 15:17 σήμερα Κυριακή 27 Ιουνίου σε θαλάσσια περιοχή της Νισύρου, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το ακριβές επίκεντρο βρίσκεται στα 30 χιλιόμετρα δυτικά – νοτιοδυτικά της Τήλου στον ίδιο θαλάσσιο χώρο όπου τα τελευταία 24ωρα καταγράφεται έντονη σεισμική δραστηριότητα.

Το εστιακό βάθος της νέας δόνησης είναι στα 13,8 χιλιόμετρα.

Δείτε τον χάρτη του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.