ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χανιά: Περαστικοί έσωσαν φώκια με φλεγμονή του αναπνευστικού! (φώτο)

Χανιά: Περαστικοί έσωσαν φώκια με φλεγμονή του αναπνευστικού! (φώτο)

Μία φώκια μεγάλης ηλικίας με αναπνευστικό πρόβλημα έσωσαν ντόπιοι, περαστικοί και μία κτηνίατρος στην Κρήτη. Το ζώο είχε βγει στη στεριά για να ξεκουραστεί και να αλλάξει τρίχωμα.

Μαθήματα ζωής παρέδωσαν άνθρωποι στην Κρήτη, καθώς βοήθησαν μία φώκια σε μεγάλη ηλικία και με πρόβλημα υγείας που είχε βγει στη στεριά.

Η θηλυκιά φώκια είχε φλεγμονή του αναπνευστικού και για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα ο Οργανισμός Προστασίας Περιβάλλοντος MOm – Monachus Monachus, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

«Στον αντίποδα όλων αυτών που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, σε μια άλλη γωνιά της Ελλάδας, στη Κρήτη, ΑΝΘΡΩΠΟΙ νοιάστηκαν, μας ενημέρωσαν, φρόντισαν, περιέθαλψαν μια φώκια που βγήκε να ξεκουραστεί και να αλλάξει τρίχωμα σε μια παραλία των Χανίων» αναφέρουν συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με τη MOm, το ζώο βοήθησαν ντόπιοι, περαστικοί και η κτηνίατρος Μαρία Καμπουράκη.

Το παραπάνω νέο μάς δίνει ιδιαίτερη χαρά, καθώς λίγες μέρες πριν σημειώθηκε ένα βάναυσο και αποτρόπαιο έγκλημα στην Αλόννησο, όταν η φώκια – μασκότ «Κωστής» εντοπίστηκε δολοφονημένη.

Όπως διαπιστώθηκε, σύμφωνα με τη MOm, το ζώο χτυπήθηκε επί τούτου με ψαροντούφεκο που έφερε καμάκι μεγάλου διαμετρήματος για αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.