ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φρικτός θάνατος: Τον άρπαξε αλιγάτορας που κρυβόταν στα νερά της πλημμύρας έξω από το σπίτι του! (βίντεο)

Φρικτός θάνατος: Τον άρπαξε αλιγάτορας που κρυβόταν στα νερά της πλημμύρας έξω από το σπίτι του! (βίντεο)

Φρικτό θάνατο πιστεύεται πως βρήκε ένας 71χρονος στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε επίθεση από αλιγάτορα κατά τη διάρκεια της επέλασης του τυφώνα Άιντα.

Το ερπετό κρυβόταν στα νερά της πλημμύρας έξω από το σπίτι του άτυχου άνδρα στο προάστιο Σλάιντελ της Νέας Ορλεάνης που επλήγη από ισχυρές καταιγίδες, όταν πετάχτηκε ξαφνικά και τον άρπαξε από το χέρι, ακρωτηριάζοντάς τον.

Παρά το σοκ που υπέστη η σύζυγός του, η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης, κατάφερε να τον βοηθήσει, προκειμένου να ανέβει στα σκαλιά στο μπροστινό μέρος του σπιτιού τους. Όταν ωστόσο επέστρεψε, αφού πήγε να καλέσει βοήθεια, δεν ήταν εκεί…

Ο 71χρονος παραμένει αγνοούμενος, καθώς οι έρευνες για τον εντοπισμό του αποδείχθηκαν άκαρπες.

Το σενάριο να έχει χάσει τη ζωή του από την επίθεση του αλιγάτορα και τα ορμητικά νερά να παρέσυραν ό,τι απέμεινε από το σώμα του, συγκεντρώνει πλέον τις περισσότερες πιθανότητες.

Την ίδια ώρα, τοπικοί αξιωματούχοι έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου, προειδοποιώντας πως οι μεγάλοι αλιγάτορες που ζουν στην περιοχή ενδέχεται να κολυμπούν στα νερά από τις πλημμύρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.