ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλιγάτορας άρπαξε με μανία το χέρι μιας γυναίκας και την έσυρε στο νερό! (βίντεο)

Αλιγάτορας άρπαξε με μανία το χέρι μιας γυναίκας και την έσυρε στο νερό! (βίντεο)

Εκπαιδεύτρια ερπετών στις ΗΠΑ έζησε τον απόλυτο τρόμο τη στιγμή που ένας αλιγάτορας την άρπαξε από το χέρι και την τράβηξε μαζί του στο νερό!

Η γυναίκα προσπαθεί να εμποδίσει το επικίνδυνο ζώο να βγει, βάζοντας το χέρι της μπροστά στο στόμα του αλιγάτορα.

Όμως το τρομερό αμφίβιο σαρκοβόρο δεν χάνει ευκαιρία και αρπάζει την κοπέλα από το χέρι και προσπαθεί να την τραβήξει μαζί του στο νερό.

Ο αλιγάτορας αρχίζει να περιστρέφεται για να κόψει το χέρι της γυναίκας που σφαδάζει από τον πόνο.

Ένας από τους επισκέπτες δεν το σκέφτεται και πολύ και αμέσως ορμά να σώσει τη γυναίκα.

Ο άντρας της επισκέπτριας που τραβάει το βίντεο μπαίνει μέσα στο κλουβί με τους αλιγάτορες και καβαλάει το τεράστιο ζώο, σε μια προσπάθεια να σώσει τη γυναίκα.

Ακολουθώντας τις οδηγίες της έμπειρης εκπαιδεύτριας, ο άντρας κατορθώνει να ακινητοποιήσει το εξαγριωμένο ζώο κι έτσι να αποφευχθούν τα χειρότερα.

“Δεν έχω λόγια για να εκφράσω το ύψος της ευγνωμοσύνης μου απέναντι σε αυτόν τον άντρα” σχολίασε η εκπαιδεύτρια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η γυναίκα υποβλήθηκε σε εγχείρηση έπειτα από την επίθεση από τον αλιγάτορα και είναι “καλά και αναρρώνει” ανακοίνωσε το κέντρο άγριων ερπετών σε σχετική ανακοίνωσή του.

Το βίντεο με την συγκλονιστική επίθεση του αλιγάτορα στην εκπαιδεύτρια ερπετών ανέβηκε στα social media κι έγινε viral, με τους χρήστες να εκφράζουν την αναστάτωσή τους για το επικίνδυνο ζώο και τον θαυμασμό τους για την ηρωική επέμβαση του άντρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.