Τεράστιος πύθωνας κατάπιε ολόκληρη αγελάδα – Ήταν και το τελευταίο γεύμα της ζωής του! (βίντεο)

Τεράστιος πύθωνας κατάπιε ολόκληρη αγελάδα – Ήταν και το τελευταίο γεύμα της ζωής του! (βίντεο)

Ένας αγρότης στην Ταϊλάνδη έψαχνε παντού για την αγελάδα του που είχε εξαφανιστεί εδώ και τρεις μέρες. Όταν τη βρήκε ήταν αργά…

Ο άντρας βρήκε έναν γιγάντιο πύθωνα με μήκος σχεδόν 5 μέτρα να κείτεται νεκρός στο έδαφος και αμέσως κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Όπως φαίνεται σε ανατριχιαστικό βίντεο που ανέβηκε στα social media και αμέσως έγινε viral, το τεράστιο ερπετό είναι ακίνητο στο χώμα.

Φαίνεται πως είχε καταβροχθίσει ολόκληρη την αγελάδα, αλλά η κοιλιά του δεν άντεξε το μέγεθος του ζώου και το στομάχι του πύθωνα σκίστηκε.

Το έδαφος είχε γεμίσει με τα λείψανα του ερπετού και της αγελάδας.

Σύμφωνα με τους ντόπιους χωρικούς ήταν η λαιμαργία του τεράστιου φιδιού που του στοίχισε τελικά τη ζωή.

Η αγελάδα αποδείχτηκε πολύ μεγάλη για την κοιλιά του ζώου. “Ο πύθωνας πρέπει να ήταν πολύ πεινασμένος, είδε την αγελάδα και κατάφερε να τη σκοτώσει, προτού αρχίσει να καταπίνει ολόκληρο το σώμα της” ανέφερε ο Νιρούν Λιβατανακούλ, ένας από τους δημογέροντες του μικρού χωριού στην Ταϊλάνδη.

“Όμως όταν η αγελάδα πέθανε μέσα στην κοιλιά του φιδιού, το νεκρό της σώμα πρήστηκε και τέντωσε το στομάχι του πύθωνα ακόμα περισσότερο. Ήταν μια πολύ τρομαχτική εικόνα” συνέχισε ο Νιρούν, μιλώντας στη βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα, Mirror.

Το φίδι, υπολογίζεται πως ήταν ηλικίας περίπου 8 ετών, τελικά πέθανε όταν το στομάχι του τρύπησε, προτού ο πύθωνας προλάβει να χωνέψει την αγελάδα που είχε καταβροχθίσει ολόκληρη.

Αφού εξετάστηκαν από τις τοπικές αρχές, οι σοροί των δύο ζώων κάηκαν και τα απομεινάρια τους θάφτηκαν σε έναν αγρό εκεί κοντά.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.