ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αρκετά τολμηρός: Δίχρονος παίζει με τεράστιο φίδι – «Πιάσε την ουρά» (βίντεο)

Αρκετά τολμηρός: Δίχρονος παίζει με τεράστιο φίδι – «Πιάσε την ουρά» (βίντεο)

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο που απεικονίζει έναν δίχρονο να παίζει με ένα μεγάλο φίδι. Μάλιστα, στο… μάτι του κυκλώνα αρνητικών σχολίων στα social media βρέθηκε δημοφιλές τηλεοπτικό πρόσωπο της Αυστραλίας.

Ο λόγος για τον Ματ Ράιτ (Matt Wright), έναν παράτολμο παρουσιαστή, ο οποίος γενικά αψηφά τους κινδύνους που μπορούν να προξενήσουν τα άγρια ζώα, κάτι που μεταφέρει και στο τηλεοπτικό του σόου. Ωστόσο, το γεγονός να βάλει τον πολύ μικρό σε ηλικία παιδί του να κάνει το ίδιο, δέχθηκε έντονες επικρίσεις, με το που άρχισε να γίνεται διάσημο το συγκεκριμένο βίντεο.

Το συγκεκριμένο είδος είναι ένας πύθωνας, ο οποίος μπορεί να ξεπεράσει σε μήκος τα 3 μέτρα και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο φίδι στη χώρα της Ωκεανίας.

Το ανατριχιαστικό για πολλούς οπτικοακουστικό υλικό δείχνει το μικρό παιδί να κρατά το φίδι από την ουρά του. Το παιδί προσπάθησε να τραβήξει το ερπετό προς το μέρος του, αλλά δεν άντεξε το βάρος του. Συνειδητοποιώντας ότι έκανε κάτι επικίνδυνο, έτρεξε γρήγορα προς τον πατέρα του, ζητώντας τη βοήθειά του.

«Ω, όχι, όχι,» έλεγε ο 2χρονος Μπάντζο, την ώρα που συνειδητοποιούσε πως η προσπάθειά του να αρπάξει το ερπετό από την ουρά του, θα του έφερνε μπελάδες. Εκεί παρενέβη ο μπαμπάς, είπε στον μικρό: «Γύρνα, γύρνα. Θα σε δαγκώσει», κατευθύνοντας τον μπόμπιρα ξανά προς την ουρά.

«Πιάσε την ουρά. Ορίστε, πιάσε την ουρά. Με τα δύο χέρια», ακούγεται να λέει στον γιο του ο παρουσιαστής της εκπομπής του National Geographic, «Outback Wrangler».

Το βίντεο, εκτός από τις εκατομμύρια προβολές, συγκέντρωσε και μεγάλη αντίδραση από τον κόσμο που το παρακολούθησε τόσο γιατί ήταν επικίνδυνο για το παιδί όσο και για το πώς αντιμετωπίστηκε το ερπετό. «Συνήθως λατρεύω τα βίντεό σου, αλλά δεν μου αρέσει αυτό», έγραψε κάποιος χρήστης στα σχόλια, ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Το φίδι δεν είναι παιχνίδι».

Παρόλα αυτά, σε κάποιους φάνηκε να αρέσει το βίντεο. «Μου θυμίζει τον Στιβ Ιρβιν, έναν θρύλο», σημείωσε ένας άλλος χρήστης, αναφερόμενος σε έναν άλλο δημοφιλή τηλεοπτικό παρουσιαστή, τον γνωστό και «Κροκοδειλάκια», που έχασε τη ζωή του από χτύπημα από σαλάχι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.