ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γαϊδουράκι χαλαρώνει… σε αιώρα και τρελαίνεται για χάδια (vid)

Γαϊδουράκι χαλαρώνει… σε αιώρα και τρελαίνεται για χάδια (vid)

Δεν έχουμε συνηθίσει τα γαϊδουράκια ως κατοικίδια ζώα, ζώα δηλαδή που θέλουν τα χάδια και την ώρα της τεμπελιάς τους, όπως γάτες και σκύλοι. Το γαϊδουράκι στο βίντεο που ακολουθεί ωστόσο δείχνει πως όχι μόνο απολαμβάνει το λίκνισμα της αιώρας αλλά επιζητά και τα χάδια, όπως τα περισσότερα κατοικίδια ζώα.

Το βίντεο είναι από τη Βραζιλία και δείχνει τον μικρό και αξιολάτρευτο Leo σε στιγμές βαθιάς χαλάρωσης με τα χάδια να πέφτουν βροχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.