ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Aγελάδα παρακαλεί τους διασώστες της για χάδια και γίνεται viral (βίντεο)

ΗΠΑ: Aγελάδα παρακαλεί τους διασώστες της για χάδια και γίνεται viral (βίντεο)

Μια αγελάδα στις ΗΠΑ, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κερδίσει την προσοχή του ζευγαριού που τη διέσωσε και γίνεται viral.

Η αγελάδα γεννήθηκε στείρα και δεν μπορούσε να παράξει ούτε γάλα. Ο ιδιοκτήτης της ήθελε να την σκοτώσει, αλλά η κόρη του μεσολάβησε και τον έπεισε να της βρουν μία άλλη οικογένεια.

Τελικώς, ένας κοινός φίλος της οικογένειας, ο 42χρονος αγρότης Ryan Phillips και η σύντροφός του, η 34χρονη Mallory Sherman, έσωσαν την Jenna.

Έκτοτε, το ζευγάρι, που έχει καταφύγιο ζώων στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, απολαμβάνει τη στοργή της αγαπησιάρας αγελάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως κάθε πρωί μουγκανίζει στο παράθυρο της κουζίνας, αποζητώντας την προσοχή τους.

«Η Jenna μού φέρεται λες και είμαι ο καλύτερός της φίλος και όταν ήταν μικρή με έβλεπε σαν τη μαμά της γιατί την τάιζα», αναφέρει ο Phillips, συμπληρώνοντας πως περνούσε «κάθε βράδυ μιλώντας της και ξάπλωνα δίπλα της στον αχυρώνα για να βεβαιωθώ ότι ήταν υγιής και ευτυχισμένη».

«Είμαστε, αλήθεια, οι καλύτεροι φίλοι και είναι μέλος της οικογένειάς μας», σημειώνει ο Phillips.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.