ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λευκός καρχαρίας πήδηξε 4,5 μέτρα έξω από το νερό (βίντεο)

Λευκός καρχαρίας πήδηξε 4,5 μέτρα έξω από το νερό (βίντεο)

Ο επιστήμονας Κρις Φάλοους κατάφερε να απαθανατίσει έναν τεράστιο λευκό καρχαρία την ώρα που έκανε άλμα έξω από το νερό, ύψους περίπου 4,5 μέτρων.

Το θηλαστικό έκανε τη βόλτα του κοντά στο νησί Σιλ της Νότιας Αφρικής, όταν ξαφνικά αναδύθηκε έξω από το νερό. «Λένε ότι μία φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις. Λοιπόν, αυτή η φωτογραφία αξίζει χιλιάδες αναδύσεις. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο ψηλά βγήκε. Ήταν απλά εξαιρετική. Μία φωτογραφία των ονείρων σου», ανέφερε ο επιστήμονας, ο οποίος συνεργάζεται με το «Discovery Channel» και κατάφερε να τραβήξει τη σκηνή με τη φωτογραφική κάμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.