Αριζόνα: Σε μεγάλη περιπέτεια μία αρκούδα που «μπλέχτηκε» σε ηλεκτροφόρα καλώδια

Αριζόνα: Σε μεγάλη περιπέτεια μία αρκούδα που «μπλέχτηκε» σε ηλεκτροφόρα καλώδια

Μία αρκούδα αποφάσισε να ζήσει την ζωή της στα άκρα και να δει από κοντά τους κινδύνους, καθώς σκαρφάλωσε σε κολώνα ηλεκτρικού ρεύματος και μπλέχτηκε στα καλώδια.

Η εταιρεία Sulphur Springs Valley Electric Cooperative ενημερώθηκε το πρωί της Δευτέρας ότι μια αρκούδα μπλέχτηκε στα καλώδια σε κολώνα ηλεκτρικού ρεύματος, έξω από την πόλη Γουίλκοξ στη νότια Αριζόνα.

Η παροχή ρεύματος διακόπηκε στο σημείο, προκειμένου να μην πάθει ηλεκτροπληξία το ζώο. Στη συνέχεια ο υπάλληλος της εταιρείας Βέρνερ Νεουμπάουερ, ανέβηκε σε καλαθοφόρο όχημα και με ένα ραβδί μήκους 2 μέτρων προσπάθησε να «πείσει» την αρκούδα να κατέβει.

Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας άρχισε να μιλάει στο ζώο. «Είπα στην αρκούδα ότι θα τη βοηθήσω να κατέβει. Ξέρω πως δεν μπορούσε να με καταλάβει, αλλά κέρδισα την προσοχή της», δήλωσε ο Νεουμπάουερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφού έπιασε και δάγκωσε το ραβδί αρκετές φορές, τελικά το ζώο κατέβηκε από την κολώνα και έφυγε τρέχοντας. Σύμφωνα με τον Νεουμπάουερ, δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ η διακοπή ρεύματος διήρκεσε περίπου 15 λεπτά. Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα που μια αρκούδα σκαρφαλώνει σε κολώνα ρεύματος στην Αριζόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.