ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ισπανία: Ταύρος «εκσφενδόνισε» στον αέρα… σαν «κούκλα» 28χρονο ταυρομάχο – Τραυματίστηκε σοβαρά (βίντεο)

Στο βίντεο ακούγονται τα ουρλιαχτά των θεατών που δεν περίμεναν τέτοια εξέλιξη στην ταυρομαχία

Ισπανία: Ταύρος «εκσφενδόνισε» στον αέρα… σαν «κούκλα» 28χρονο ταυρομάχο – Τραυματίστηκε σοβαρά (βίντεο)

Άσχημη τροπή πήρε μια ταυρομαχία σε προάστιο της Μαδρίτης στην Ισπανία, καθώς ο ταύρος επιτέθηκε στον 28χρονο Αλεχάντρο Κονκέρο και κατάφερε να τον χτυπήσει, να τον πετάξει στον αέρα… σαν «κούκλα» και να τον τραυματίσει σοβαρά.

Στο σκληρό βίντεο από την ταυρομαχία φαίνεται ο Ισπανός ταυρομάχος να μην καταφέρνει να αποτρέψει την επαφή του με τον ταύρο, ο οποίος με τα χτυπήματά του τον τραυμάτισε τόσο σοβαρά ώστε χρειάστηκε η αεροδιακομιδή του 28χρονου σε νοσοκομείο.

Δείτε το σκληρό βίντεο

Στο βίντεο ακούγονται τα ουρλιαχτά των θεατών που δεν περίμεναν τέτοια εξέλιξη στην ταυρομαχία.

Σύμφωνα με την διάγνωση των γιατρών ο 28χρονος Κονκέρο τραυματίστηκε σοβαρά στη βουβωνική χώρα.

Το ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της τρίτης ταυρομαχίας στην ετήσια εκδήλωση Prieto de la Cal.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι ο Κονκέρο είναι ο γιος του διάσημου ταυρομάχου Χοσέ Κονκέρο ο οποίος στην Ισπανία είναι γνωστός ως ο «Τυφώνας της Χουέλβα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.