ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κίνα: Η στιγμή που αρκούδα επιτίθεται στο θηριοδαμαστή της – Τον πέταξε στο πάτωμα και άρχισε να τον δαγκώνει (βίντεο)

Χρειάστηκαν έξι άτομα για να σώσουν τον άνδρα

Κίνα: Η στιγμή που αρκούδα επιτίθεται στο θηριοδαμαστή της – Τον πέταξε στο πάτωμα και άρχισε να τον δαγκώνει (βίντεο)

Στιγμές που θα τις θυμούνται σε όλη τους τη ζωή, βίωσαν οι θεατές ενός τσίρκου στην Κίνα, καθώς έζησαν λεπτό προς λεπτό την επίθεση μιας αρκούδας στο θηριοδαμαστή της. 

Στο βίντεο που αναρτήθηκε σε κινεζικές πλατφόρμες social media φαίνεται η αρκούδα με το όνομα Xiong Xiong να ορμάει στο θηριοδαμαστή, να τον πετάει στο πάτωμα και να τον δαγκώνει.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης χρειάστηκαν συνολικά έξι άτομα για να γλιτώσουν το θηριοδαμαστή από την επίθεση της αρκούδας πριν να την οδηγήσουν πίσω στο κλουβί της.

Σχολιαστές, πάντως, εξέφρασαν την αγωνία τους για τις συνθήκες διαβίωσης της αρκούδας γράφοντας, μεταξύ άλλων, «είναι τόσο μπερδεμένη. Δεν μπορώ να φανταστώ την κακοποίηση που έχει υποστεί», «βάλτε τέλος τώρα στις παραστάσεις με ζώα, είναι τόσο λυπηρό να τις βλέπει κανείς», «δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοιες παραστάσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αρκούδα που επιτέθηκε στον θηριοδαμαστή ανήκει στο είδος Ursus thibetanus και ζει στην Ασία φτάνοντας σε βάρος πάνω από τα 120 κιλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.